banner564

Şarkılar birlikte söylendi

İskele Deniz Festivali’nde sahne alan Cem Adrian ve Nafiz Dölek bölge halkını coşturdu

Şarkılar birlikte söylendi
banner598

İskele Belediyesi 4. Deniz Festivali tamamlandı. Festivalde Cem Adrian ve Nafiz Dölek konser verdi.
İskele Belediyesi'nden verilen bilgiye göre, İskele Halk Plajı’nda yer alan İskele Belediyesi Deniz Festivali, üç gün sürdü. 
Festivalin kapanışında “3. Survivor Çocuk Yarışması” da yer aldı. 
Çocuklar, nefes kesen mücadeleleriyle büyük alkış alırken, yarışmayı kazanan isim 10 yaşındaki Dilan Kral oldu. 
Dilan, toplamda 4 bin liralık hediye çekinin de sahibi oldu. Yarışmayı ikinci tamamlamayı başaran isim ise kırmızı takımdan 11 yaşındaki Milan Mırha oldu. Yarışmanın finalinde katılımcı tüm çocuklara madalyaları da taktim edildi.
İskele Belediyesi Halk Plajı’nda üç gün süren festivalde tüm konserler ücretsiz gerçekleşti. Alana kurulan sahnede festivalin kapanışında Nafiz Dölek sahne aldı. Şarkıcı, seslendirdiği şarkılarla kendisini dinlemeye gelenlere keyifli bir gece yaşattı.

Cem Adrian ilk kez halk konseri verdi
Öte yandan İskele Belediyesi 4. Deniz Festivali’nde sahne alan Cem Adrian'ın, Kıbrıs’taki ilk halk konseri büyük ilgi gördü. Deniz Festivali, ikinci günü 24 Ağustos Cumartesi, ülkemizdeki ilk halk konserini İskele Belediyesi Halk Plajı’nda veren kendine has sesi ve yorumuyla büyük bir hayran kitlesi olan Cem Adrian’ın konserine ev sahipliği yaptı. 
Halk Plajı’na kurulan sahneye çıktığı andan itibaren şarkılarını, alanı deyim yerindeyse hınca hınç dolduran kalabalıkla birlikte seslendiren Cem Adrian, seslendiği tüm şarkılarda dakikalarca alkışlandı. Sahnede kaldığı süre zarfınca, sahne performansıyla tam not alan Cem Adrian, ülkemizde verdiği ilk halk konserinde, rekor düzeyde bir katılıma da imza attı.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner582

banner608

banner628

banner473