banner564

31 yıllık tecrübe

ABC Eğitim Merkezi yöneticileri, merkeze devam eden tüm çocuklara, kendi evlatları gibi ilgi gösterdiklerini söyledi

31 yıllık tecrübe
banner598

Ufuk ÇAĞA

ABC Eğitim Merkezi yöneticisi 31 yıl önce açtıkları merkeze devam eden tüm çocuklara, kendi çocuklarıymış gibi özel ilgi gösterdiklerini ve mutlu birer birey olarak yetişebilmeleri için her türlü çabayı gösterdiklerini belirtti. Çocuk eğitiminin özellikle büyüme çağlarında çok önemli olduğunu ve çok dikkatlice eğitim verilmesi gerektiğini söyleyen yöneticiler, bu nedenle de tecrübenin çok önemli olduğu inancındalar. Bu okulumuzda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen programlara paralel olarak verilen eğitimler yanında, özellikle çocukların görerek ve yaparak eğitimlerine de özel önem gösteriliyor.

 

Oyun oynayarak eğitim

Bu eğitim merkezinde 0-3 yaş grubu miniklerin eğitimi yapıldığından, çok dikkatli olunulmasının gerekli olduğu belirtildi. Çocuklara bu yaşlarda herhangi bir bilgi verilebilmesi için normal ders vererek değil çeşitli oyunlar düzenlenerek bu bilgiler veriliyor. Bu yaşlardaki miniklerin dikkat sorununun giderilerek bilgi verilmesinin özel yetenek gerektiğini savunan eğitim merkezi yöneticileri, bunun da çeşitli oyunlar oynanarak verildiğini vurguladılar. Bu okulumuzda normal eğitim programları haricinde miniklere İngilizce ve müzik dersleri de veriliyor.

 

Yemekler okuldan

Okula devam eden miniklere her gün sabah kahvaltısı, ara öğün (meyve), öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı veriliyor. Özel diyetisyenler tarafından tarafından hazırlanan yemek menüleri aylık olarak belirlenerek, çocukların sağlıklı gelişmleri için de eksiksiz uygulanıyor. Özellikle çocukların doğru ve sağlıklı beslene alışkanlığı kazanmasının önemine değinen bu okulumuzun yöneticileri, son dönemde çocuklarda artan obeziteye karşı bu konuya gereken önemin her yerde verilmesi gerektiğini vurguladılar. Bu okulumuz yılın 12 ayı hizmetlerine devam ediyor, hafta arası saat 07.15 – 18.00, Cumartesi günler ise 07.30 – 13.30 saatleri arasında çocuklar eğitimlerine devam edebiliyorlar.

 

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2014, 01:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner582

banner608

banner628

banner474