banner564

‘Yanlış hesap’

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak, internet düzenlemesinin Çankaya'dan dönmese bile Anayasa Mahkemesi'nden geri döneceğini söyledi

‘Yanlış hesap’
banner598

   Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, internet düzenlemesine ilişkin "Yanlış hesap Çankaya'dan dönmese bile Anayasa Mahkemesi'nden geri döner" dedi.

   Kamalak, İzmir'de aday tanıtım toplantısı öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kamalak, 2009 mahalli seçimlerinden bu yana tespit edildiği kadarıyla bin 522 belediye başkanı hakkında soruşturma açıldığını ifade ederek, bunlardan 600'ünün AK Partili, 454'ü CHP'li, 232 MHP'li belediye başkanı olduğunu, 96'sının ise Barış ve Demokrasi Partisi'ne mensup olduğunu savundu. Kendileri dışındaki tüm partilerin kirlendiğini iddia ederek, milletin önüne pırıl pırıl adaylarla çıktıklarını öne süren Kamalak, parti olarak da Türkiye'nin her noktasında seçimlere gireceklerini belirtti. 

   "17 Aralık operasyonuyla ilgili virüsten, Haşhaşilerden, uluslararası komplolardan bahsediliyor" diyen Kalamak şöyle konuştu:

   "Yeni bir istiklal mücadelesinden bahsediliyor, Allah aşkına kiminle savaşacağız? 55 yıldır kapısında hazır olda beklediğimiz AB ile mi savaşacağız? Yoksa içeride milleti mi birbirine kırdıracağız? Bize 'sen cemaatten yana mısın?' diye soruyorlar. Ben haktan, hukuktan, milletten yanayım. Severiz sevmeyiz Fethullah Hoca devletin yapamadığını yapmıştır. 160 ülkede okulları var. Devletin kaç okulu var? Düne kadar bağrına bastığın, '15 kat büyüttüm' dediğin ekip 17 Aralık'ta bir takım hırsızlığı, yolsuzluğu ortaya çıkardı diye Haşhaşi oldu öyle mi? Türkçe Olimpiyatları kapanış konuşmalarını izleyin, orada Fethullah Hoca göklere çıkartılıyor Başbakan ve bakanları tarafından. Dün iyi idi, bugün kötü."

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2014, 02:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner582

banner608

banner628

banner473