banner564

Piri Reis yola çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan,” Donanmamızın gücüne güç katacağız” dedi

Piri Reis yola çıktı
banner598

Piri Reis Denizaltısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Muğla'da katıldığı törenle göreve başladı.
 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Proje dahilindeki tüm denizaltılarımızı 2029'a kadar hizmete alarak donanmamızın gücüne güç katacağız." dedi. 
Konuşmasında "Mavi Vatan" vurgusu da yapan Erdoğan, "Topraklarımızda huzur içinde yaşamak için hem 'Mavi Vatan'ımızda hem uzak coğrafyalarda güçlü ve etkin bir donanmaya sahip olmamız gerektiğinin bilincindeyiz. 'Mavi Vatan'a 'masal' diyen bedhahlara aldırmadan, yılmadan, yorulmadan, geri adım atmadan Türkiye Yüzyılı hedeflerimiz doğrultusunda emin adımlarla yürüyeceğiz." ifadelerini kullandı. 
Piri Reis Denizaltısı, Muğla'nın Marmaris ilçesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı törenle Deniz Kuvvetleri Komutanlığı envanterine girdi.
Aksaz'daki törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hızır Reis denizaltımızı 2025 yılında, Murat Reis denizaltımızı da 2026 yılında hizmete almayı planlıyoruz. Karada, havada, denizde ve her yerde güçlü bir Türk Silahlı Kuvvetleri için gerekeni yapmaya devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın." dedi.
Erdoğan şunları söyledi: 
" Türkiye Cumhuriyeti'ni hak ettiği yerlere getirmek için mücadelemizi aralıksız sürdürüyoruz. Asırlar boyunca küresel güç mücadelelerine sahne olmuş coğrafyanın tam merkezinde yer alıyoruz.
2002'den beri güçlü Türkiye güçlü ordu şuarıyla TSK'yı her alanda güçlendirme çabası içerisindeyiz. Bugün burada attığımız adımları muarızlarımız korkuyla takip etmektedir. Proje dahilindeki tüm denizaltılarımızı 2029'a kadar hizmete alarak donanmamızın gücüne güç katacağız. Topraklarımızda huzur içinde yaşamak için hem 'Mavi Vatan'ımızda hem uzak coğrafyalarda güçlü ve etkin bir donanmaya sahip olmamız gerektiğinin bilincindeyiz. 'Mavi Vatan'a 'masal' diyen bedhahlara aldırmadan, yılmadan, yorulmadan, geri adım atmadan Türkiye Yüzyılı hedeflerimiz doğrultusunda emin adımlarla yürüyeceğiz.”
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Doğru Söz
Doğru Söz - 4 hafta Önce

Yoksa o da mı ABD ile tatbikata katılıyor. Bu mahlûklar sayesinde ABD ve Israil ha bure Gazzezi bombalıyor.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/abd-ile-gizli-ortak-tatbikata-tantandan-tepki-833776h.htm

Doğru Söz
Doğru Söz @Doğru Söz - 4 hafta Önce

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/abd-ile-gizli-ortak-tatbikata-tantandan-tepki-833776h.htm

Doğru Söz
Doğru Söz - 4 hafta Önce

Gazzede gücünü gördük. Ekonomide iktidarsızlığını gördük. TL çaput oldu. Dün annemin takma dişi kırıldı. Diş teknisyenine gittik. 10 dakikada tamir etti. 400 TL dedi. Annem verdi. Adam güldü. 4 bin dedi. Şaka mı yapıyor bu diye adama baktık. Adam ciddi idi ve RTE ve Ünal gibi toplumu zefleme hastalığina kapıldı. Adam hangi çağdasınız dedi. Ben de bizi boş ver senin Recep Tayyip Erdoğan ve kuklası Ünalin çağında olduğun kesin dedim. 10 dakika 4 bin beyleeeer. Sikmişim KaKaTC yi. Ve RTE cumhuriyetini.

SIRADAKİ HABER

banner582

banner471

banner628

banner474