banner564

Yeni sayfa açıyoruz

Geçtiğimiz hafta arası Yeni Boğaziçi yönetimi ile el sıkışan Teknik Direktör Kılıç Ali Kahraman yeni sayfa açacaklarını belirtti

Yeni sayfa açıyoruz
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

Bir buçuk yıl önce görev aldığı Yeni Boğaziçi takımına geri dönen Kılıç Ali Kahraman eldeki mevcut imkânlar doğrultusunda takıma takviye yapıp hazırlıklara başlayacaklarını belirtti. Süper lig genelinde kulüplerin bu sezon başı erken kolları sıvadığını aktaran Kahraman, ihtiyaca göre hareket edeceklerini vurguladı.

Transfere yöneldik
Yönetimle anlaştıktan sonra hemen transfer görüşmelerine başladıklarını aktaran Kılıç Ali Kahraman önceliği iç transfere verdiklerini, bunun yanında ise dış transferde kendisinin bire bir görüştüğü 3 ismin olduğunu aktardı. Yeni Boğaziçi takımının geride kalan sezonda Bülent Aytaç, Gürsel Kaçmaz ve Vural Hoca ile farklı formatlar izlediğinin sorulması üzerine ise demeç veren Kahraman, her ne olursa olsun 3 ismin de takıma katkısı olduğunu ancak gitme sebelerinin ise ne olduğunu asla sormadığını vurguladı.

Çalışmaya başlıyoruz
Yaklaşık 2 aydır oyuncu grubunun oturduğunu ancak, kendisi göreve geldikten sonra bir kaç oyucnunun salon çalışmalarına başladığını aktaran Kılıç Ali Kahraman, diğer oyuncu grubunun da en kısa sürede salon çalışmalarına başlayacağını belirtti. Yeni Boğaziçi takımında kendisinin uzun süreli bir birlikteliği olduğunu belirten Kahraman, camiayı ve köyü iyi bildiğini sorunların ise birçoğunu kendisinin de yaşadığını ancak, bu sezon en iyi çalışma ortamını bulacaklarının altını çizdi.

İhtiyaca göre hareket
İmkân ve bütçenin Yeni Boğaziçi takımında belli olduğunu, fazlasını aramanın hayal olduğunu da vurgulayan Kılıç Ali Kahraman, ihtiyaca göre hareket edeceklerinin altını çizdi. Şu an itibariyle 1 yıllık malzeme isteğini yönetime sunduğunu akataran Kahraman, an itibariyle transfere yöneldiklerin ve en kısa sürede bu işi noktalayamak istediklerini aktardı. Takımda kiralık olan ve geçen sezon faydası fazla olan Mustafa Tekpınar’ı kendisinin de takımda görmek istediğini aktaran Kahrman Tekpınar’ın birçok takımla adının anıldığını ancak o takımlarla kendilerinin kafa tumasının zor olduğunu sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2015, 09:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner582

banner608

banner628

banner473