banner564

Yardım istediler

Masa Tenisi Federasyonu yönetim kurulu sorunlarına çare bulabilmek için Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’na ziyarette bulundu

Yardım istediler
banner598
Cumhurbaşkanı Eroğlu, Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Mustafa Bekiroğluları ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Bekiroğluları konuşmasında, bazı sıkıntıları olduğunu ve onu paylaşmak için geldiklerini kaydetti.

Yöneticilerin omuzlarında kalıyor
Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu da konuşmasında, federasyon başkanı olmanın ekstra sorumluluk ve  özveri gerektirdiğine işaret ederek, KKTC gibi ülkelerde karşılaşılan sorunların da hep  yöneticilerin omuzlarında kaldığını belirtti. Eroğlu, spor ve kültür faaliyetlerine ayrılan kaynakların sınırlılığına işaret ederek, kurum ve kuruluşların bazı faaliyetler içine girerek kaynak sağlamaya çalıştığını ancak yetersiz kaldığını söyledi.

Bütçe çok düşük
Spordan sorumlu bakanlığın bütçesinin, bu tür etkinliklere tam desteğin verilmesinde yetersiz kaldığını, özellikle Gençlik Dairesi ve Spor Dairesi’ne ayrılan bütçenin çok düşük olduğunu kaydeden Eroğlu, sportif ve kültürel faaliyetlere katılan gençler için uluslararası etkinliklere katılımın büyük önem taşıdığından desteğin kaçınılmaz olduğunu belirtti.
Cumhurbaşkanı Eroğlu, “Bir ülkenin, ülke ya da devlet olabilmesi ve demokrasiden bahsedebilmek için sportif ve kültürel faaliyet lazım. Sportif faaliyetin olmadığı bir ülke düşünülemez” dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2014, 08:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner582

banner471

banner628

banner474