banner564

Kartingciler gece yarıştı

KKTC Şampiyonasında sezon, Cemsa Sporting Center’de gece yapılan yarış ile devam etti

Kartingciler gece yarıştı
banner598
Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü tarafından organize edilen, ana sponsorluğunu Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun üstlendiği ve Güven Sigorta’nın katkılarıyla gerçekleştirilen sezonun üçüncü karting yarışı geçtiğimiz akşam Cemsa Sporting Center’de yapıldı. Bu sezon ilk kez 5 kategorinin de açıldığı ve sezonun katılımcı rekorunun kırıldığı yarışta 23 yarışmacı mücadele etti.
1,310 metrelik hızlı bir parkurda 1 sıralama seansı ve iki yarış üzerinden yapılan organizasyonda tüm kategorilerde çekişme hat safhada oldu. En yüksek katılımın olduğu ve 8 yarışmacının mücadele ettiği Mini kategoride günün en hızlısı Altay Akarı oldu. 
Junior kategoride günün birincisi Demir Emre; Senior kategorisinde birinciliği Tolga Güryel; Master kategoride ise Umut Araz; Shifter kategoride ise Serkan Bolkaner birinci oldu. 
Yarış sonunda dereceye girenlere ödüllerini Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu ile Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü Başkanı Zeki Topcu ve yarışın komiserleri takdim etti. Alınan sonuçlar:

Mini kategoride
1- Altay Akarı 
2- Onu Hüseyin Çocuk 
3- Şeref Karoğlan 

Junior kategoride
1- Demir Emre 
2- Janet Öncülay 
3- Cevdet Alptürk  - Mert Uzun 

Senior
1- Tolga Güryel 
2- Cevdet Alptürk
3- Gölgem Paşa 

Master
1- Umut Araz 
2- Osman Kuset 

Shifter kategoride
1- Serkan Bolkaner 
2- Coşkun Gürel 
3- Mustafa Birman 

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2017, 09:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner582

banner471

banner628

banner474