banner564

Limasol Şirketler Grubu yeni yılı geleneksel balo yemeği ile karşıladı. 

2019’a coşkulu karşılama

Limasol Şirketler Grubu yeni yılı geleneksel balo yemeği ile karşıladı. 
banner598

 Acapulco Resort Otel’de düzenlenen yeni yıl yemeğine Limasol Bankası  üst düzey yöneticileri ile personelin yanı sıra, Limasol Sigorta, Limasol Sosyal Sorumluluk Kurumu,  Limasol Finans ve Limasol  Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yöneticileri ve personeli katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Limasol Türk Kooperatif Bankası Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi İlkin Yoğurtcuoğlu tüm personelin yeni yılını kutlayarak 2018 yılındaki başarılarından dolayı tebrik ve teşekkürlerini iletmesi yanında,  2019 yılının herkese sağlık ve mutluluk getirmesini temenni etti. Açılış konuşmasının ardından 2018 yılının nasıl geçtiğine dair hazırlanan video izlendi. 
İzlenen videonun ardından konuşma yapan Limasol Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler, 2018 yılında hedeflenen başarının yakalanmasında emeği geçen tüm çalışanları tebrik etti.  Müzik. Dans ve coşkuyla devam eden gecede uzun yıllar kuruma emek veren personele plaketleri de takdim edildi.  Gece  hediye çekilişleri ve pasta kesimi ile tamamlandı.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner582

banner471

banner628

banner473