banner564

“Çangar bizi gerçekten seviyor”

Sevgililer Günü nedeniyle yapılan çekilişte BMW 3.20i kazanan Veli Volkan çok sevindi

“Çangar bizi gerçekten seviyor”
banner598

Melin DOBRAN

Çangar Motors’un, Sevgililer Günü nedeniyle düzenlediği çekilişte BMW 3.20i marka otomobil talihlisi belirlendi. Çangar Motors’un, Başkent Lefkoşa’nın Küçük Kaymaklı bölgesindeki şubesinde dün saat 16.30 da gerçekleşen çekilişte, 200’e yakın davetli vardı. Noter huzurunda yapılan çekilişte BMW 3.20i marka otomobilin sahibi Veli Volkan oldu.

Çekiliş başlamadan önce konuşma yapan Çangar Motors sahibi Mehmet Çangar, araba sektörüne başladıkları günden beri, KKTC halkı sayesinde, bugün bu noktaya geldiklerini ifade etti. Çangar; ‘’13 yıldan beri, müşterilerimize en iyi şekilde hizmet verdik ve bu hizmetimizi gittikçe büyüyen kadromuzla beraber her zaman daim ettireceğiz. Bu çekilişi, sevgililer günü için hazırlamıştık ve amacımız insanlara olan sevgimizden dolayı en son model ve en pahalı arabayı, bu özel günde sürpriz bir şekilde hediye etmekti’’ dedi.

 

Tüm BMW’lerde yüzde 30 indirim

Mehmet Çangar,BMW firmasının bu sene Çangar Motors’a özel olarak yaptığı %30 indiriminden dolayı,kendilerinin de tüm araçlara  %30 indirim yaptıklarını vurguladı. Çekilişe herkesi dahil ettiklerini söyleyen Mehmet Çangar,bir kaç gün önce araba siparişi verip de henüz arabalarını alamayan müşterileri de çekilişe kattıklarını kaydetti.

Çangar, ‘’çekilişe başlamadan önce kazanan talihliyi şimdiden kutlarım,çekilişte kazanan talihli gazetede isim olarak değil de,bilet numarasına göre yayınlanacaktır. İsmin özel tutulması konusunda özen gösderdik’’ dedi.

 

Yasemin ve Ülkü Çangar da Duygularını Paylaştı

Diyalog’a konuşan Mehmet Çangar’ın kızları da bundan sonra bu tür çekilişlerin hep devam edeceğini ve BMW marka araç satın alanların her zaman şanslı olduklarını dile getirdi. Yasemin Çangar, “Çangar Kıbrıs halkına bu şekilde değer veriyor, boşuna Çangar sizi seviyor demedik’’ ifadelerini kullandı.

Ülkü Çangar ise konuşmasında, “Yıllarca Çangar siz seviyor dedik ve her yıl olduğu gibi bu yıl da başarılı bir çalışmanın ardından müşterilerimize güzel bir hediye verdik. Tüm KKTC halkına yıllarca yanımızda oldukları için teşekkür ederim’’ dedi.

 

Veli Volkan BMW’yi kaptı

Çangar Motors’un Sevgililer Günü için düzenlediği çekiliş Noter Hasan Piro huzurunda gerçekleşti. Mehmet Çangar’ın da çekiliş toplarını çekmesiyle son model araç BMW 3.20i sahibini buldu.

Son model aracı kazanan Veli Volkan duygularını Diyolag gazetesi muhabirine anlatırken heyecanlı dakikalar yaşadığını ifade etti. Veli Volkan, “Gerçekten çok mutlu oldum,bileti, damadım Yusuf İnanıroğlu adına almıştım,çocuklarım adına çok sevindim’’ ifadelerini kullandı.

Veli Volkan, Çangar kuruluşuna, böyle bir organizasyonu yaptığı için çok teşekkür etti. Volkan son olarak “Çangar bizi gerçekten seviyor” dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2014, 01:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner582

banner471

banner628

banner474