banner564

“Yazıcıoğlu’nun kemikleri sızladı"

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan, Tekirdağ mitinginde Ekmeleddin İhsanoğlu'na desteğini açıklayan BBP'ye yüklendi:

“Yazıcıoğlu’nun kemikleri sızladı
banner598
banner616
Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ'da düzenlenen mitingde halka seslendi. Erdoğan'ın hedefinde bu kez 'çatı aday' Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek vereceğini açıklayan Büyük Birlik Partisi (BBP) vardı.  İhsanoğlu'nun Taksim ziyareti sırasında elinde poz verdiği derginin bir sayısında Muhsin Yazıcıoğlu'na hakaret ettiğini belirten Erdoğan, "Söylemek istemezdim, bugün söyleyeceğim,  Muhsin Yazıcıoğlu kardeşimin mirasını taşıyan parti, gitmiş şimdi bu adaya destek vereceğini açıklamış.  Allah aşkına bu nasıl bir karnı genişliktir, bu nasıl bir  ilkesizliktir? 30 Mart seçimleri öncesinde merhum Yazıcıoğlu'nun kemiklerini  sızlattılar, şimdi bir kez daha onun hatırasını ayaklar altına alıyorlar" dedi.  Erdoğan, "Şu anda yeni Türkiye karşısında eski Türkiye'nin cılız ortakları var, ittifak yapmışlar. Ne diyor aday? Çok enteresan.  Hakikaten çok komik. '7 partiydi, şimdi 8'incisi de geliyor' diyor.  40 çürük  yumurtadan bir sağlam yumurta etmez" diye konuştu. Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü: "Bunlar kendilerine oy vermeyenlere hakaret ederler. Bidon kafalı, göbeğini kaşıyan adam dediler. Şimdi kendi seçmenine tıpış tıpış sandığa gideceksiniz diyor. Kendi seçmenine koyun muamelesi yapıyor. Salon sosyeteleriyle bu ülke yönetilmez. Toprağı eşeliye eşeliye o nasırlı ellerle omuz omuza yürüyenlerle buralara geldik. Kılıçdaroğlu ve Bahçeli her türlü hakareti yapıyor. Şimdi bir tane çıktı o da aynı hakaretleri yapıyor.Benim aldığım edep dersi aynı dille cevap vermeme manidir. Vermedim vermem de. Aslında yetiştiğim yer Kasımpaşa, gereğini yaparım ama ahlak anlayışım müsaade etmez.”

“Salon sosyeteleriyle bu ülke yönetilmez”
Tayyip  Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Diyarbakır'a gittiğini anlatarak, "Ne yaptı biliyor musunuz? Bir salon toplantısı yaptı, döndü. O kadar. Daha başkasını yapamaz. Bunlar bu" diye konuştu. Erdoğan, Dersim katliamının CHP iktidarı döneminde olduğunu kaydederek, "Dersim katliamına karşı Kılıçdaroğlu'nun bir ifadesini duydunuz mu? Duyamazsınız. Çünkü failleri kendileridir. Onun mensubu olduğu CHP'dir. Ben bu devletin Başbakanı olduğum için özür diledim ama o dileyemez. Niye? Onda böyle bir vefa, idrak yok. İdraki meali bu küçük akla gerekmez, zira bu terazi bu kadar sıkleti çekmez. Bunların Türkiye'yi büyütmek, Türkiye'ye ufuk çizmek, vizyon kazandırmak gibi dertleri de yok. Bunlar sadece korkutuyor. Toplumu geriyor, kutuplaştırıyor. O sayede ayakta kalmaya çalışıyorlar" ifadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2014, 09:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner582

banner471

banner628

banner474