banner564

Köklü değişim

Fatih Projesi Tablet Dağıtım Töreni’nde konuşan Başbakan Erdoğan, dünyada örneği olmayan modern eğitim altyapısını Türkiye’de inşa ettiklerini açıkladı

Köklü değişim
banner598

   Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye'de eğitimin altyapısını çok köklü şekilde değiştirmeye devam ediyoruz. Bilim ve teknolojideki gelişmeleri azami düzeyde ülkemize yansıtıyor, en başta çocuklarımızın bu imkanlardan istifade etmelerini sağlıyoruz. Dünyada örneği olmayan son derece modern eğitim altyapısını Türkiye'de inşa ediyoruz" dedi.

   Başbakan Erdoğan, Congresium'da düzenlenen Eğitimde Fatih Projesi Tablet Dağıtım Töreni'nde, eğitim tarihinde yeni bir dönüm noktasına, yeni bir milada şahit olduklarını, bunun gururunu ve heyecanını yaşadıklarını ifade etti.

   Daha önce 63 bin tablet bilgisayarı öğrencilere dağıttıklarını anımsatan Erdoğan, bugün 81 vilayette 100 bin tablet bilgisayarın öğrencilere teslim edileceğini söyledi.

Martın sonuna kadar toplam 675 bin öğrenci ve öğretmene tablet bilgisayar teslim edileceğini bildiren        Erdoğan, şöyle konuştu:

   "Tablet bilgisayarlarınız hepinize hayırlı olsun diyorum. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığımızı, Milli Eğitim Bakanlığımızı bu büyük projeyi başarıyla sürdürdükleri için tebrik ediyor, daha önceki bakanlarımıza şükranlarımı ifade ediyorum. Türkiye'de eğitimin altyapısını çok köklü şekilde değiştirmeye devam ediyoruz. Bilim ve teknolojideki gelişmeleri azami düzeyde ülkemize yansıtıyor, en başta çocuklarımızın bu imkanlardan istifade etmelerini sağlıyoruz. Dünyada örneği olmayan son derece modern eğitim altyapısını Türkiye'de inşa ediyoruz."

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2014, 01:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner582

banner608

banner628

banner473