banner564

Çeteye baskın

Antalya'da birçok ev ve işyerine giren, polisin tabancasını bile çalan hırsızlar yakalandı

Çeteye baskın
banner598

   Antalya'da 15 hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen 7 kişi gözaltına alındı.

Kepez ilçesindeki hırsızlık olaylarıyla ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 3 aylık teknik ve fiziki takibin ardından hırsızlık yaptığı öne sürülen suç örgütüne operasyon düzenledi.

   İlçedeki 11 ev ve iş yerine düzenlenen baskınlarda 7 kişi gözaltına alındı. Ev ve iş yerlerinde, çalıntı olduğu tespit edilen 5 televizyon, 7 bilgisayar, 24 cep telefonu, 2 kuru sıkı tabanca ile çok sayıda ziynet eşyası ele geçirildi. Aramalarda, bir polis memurunun Kızıltoprak Mahallesindeki evinden çalındığı tespit edilen tabanca da bulundu.

   Örgüt üyelerinin, çeşitli tarihlerde ilçedeki ev, iş yeri, otomobil ve motosikletlerden 15 hırsızlık olayına karıştıkları belirlendi.

   Gözaltına alınan S.A. (22), M.A. (26), İ.A. (23), Y.Y. (25), Y.Ü. (22) ve M.A. (20) ifadelerinin ardından "Çıkar amaçlı suç örgütü kurmak ve örgütlü hırsızlık yapmak" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Yakalanan 15 yaşındaki V.K'nin ise Çocukları Koruma Şube Müdürlüğü'ndeki ifadesinin ardından dün çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı belirtildi.

   Örgütün elebaşı olduğu öne sürülen Abdullah Ö'nün (26) de bir süre önce hırsızlık olayından tutuklandığı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2014, 01:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner582

banner608

banner628

banner474