banner564

Kötüydük

Hafta sonu deplasmanda Gençler Birliği ile berabere kalan Mormenekşe özeleştirisini yaptı

Kötüydük
banner598
Hamit SAKALLI

K-Pet Süper Lig’in ikinci haftasında bölge derbisinde Gençler Birliği ile deplasmanda berabere kalarak puan kaybı yaşayan Mormenekşe teknik patronu Eralp Şerifoğlu yaptığı açıklamalarda bu karşılaşmada kötü bir performans sergilediklerini söyledi.

Nedenlerini bulacağız
Eralp Şerifoğlu açıklamalarında, Gençler Birliği karşısında son yılların en kötü Mormenekşe’sini izlettirdiklerini ve bunun nedenlerini bulmak için futbolcularla toplantılar gerçekleştireceklerini ve sorunlarını çözeceklerini ifade etti. Eralp Şerifoğlu açıklamalarında böyle bir performanstan sonra mağlup almayarak puan alabilmelerinin tek tesellileri olduğunu belirtti.

Lig zor geçecek
Gençler Birliği karşısında ligin ne kadar zor geçeceğini anladıklarını belirten Şerifoğlu, üç puanlı sistemde alınacak seri galibiyet veya mağlubiyetlerin ligdeki konumlarını oldukça değiştireceğini söyledi ve bu yüzden takım olarak kazanma alışkanlığı sağlayıp ligin gelecek haftalarında sıkıntı yaşamayacaklarını ifade etti. Ayrıca lige bir galibiyet bir beraberlikle yaptıkları başlangıcın iyi bir başlangıç sayılabileceğini sözlerine ekledi.

Değirmenlik kazanmak isteyecektir
Eralp Şerifoğlu bir sonraki mücadeleleri olan Değirmenlik karşılaşmasına da değinerek rakiplerinin lige iyi bir başlangıç yapmadığını ve kendi sahasında ilk galibiyeti almak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Değirmenlik karşılaşmasının ligin üçüncü haftası olmasına rağmen oldukça kritik olduğunu ifade eden Şerifoğlu, burada alacakları puan veya puanlarla mental olarak düzlüğe çıkacaklarını vurguladı. Eralp Şerifoğlu, Değirmenlik karşılaşmasına bu sebeplerden dolayı oldukça sıkı hazırlanacaklarını ve mağlup olmadan evlerine döneceklerine inandığını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2015, 09:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner582

banner471

banner628

banner473