banner564

Gözler Lefkoşa’ya çevrildi

Zirvede yer almak isteyen iki takımın mücadelesinde Çetinakaya ile Lefke, Lefkoşa Atatürk Stadı’nda karşılaşacak

Gözler Lefkoşa’ya çevrildi
banner598
Hamit SAKALLI
K-Pet Süper Ligi’nde GAÜ Çetinkaya ile Lefke arasında bugün oynanacak olan ve zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşma nedeniyle tüm gözler Lefkoşa’ya çevrildi.

Kazanmak zorundayız
GAÜ Çetinkaya’nın teknik patronu Fırat Canova karşılaşmayla ilgili yaptığı açıklamalarda, geçtiğimiz hafta hesapta olmayan puan kaybı yaşadıklarını ve ilk devrenin sonuna yanaştığımız bu haftalarda başka herhangi bir kayıp yaşamak istemediklerini belirterek bu mücadeleden kesinlikle galip ayrılmak istediklerini ifade etti.

Eksiklerimiz var
Canova açıklamalarında Esin Sonay’a ek olarak Sercan’ın cezası nedeniyle oynayamayacağını ayrıca, Akın’ın da doksan dakikayı tamamlayıp tamamlayamayacağını bilemediklerini ve bu oyuncuyu riske atmak istemediklerini belirtirken, bu eksiklerine rağmen ev sahibi olmanın getirdiği avantajı kullanarak sahadan galip ayrılmak istediklerini söyledi.

Serkan haberi asparagas
Fırat Canova, gündemi meşgul eden, Serkan Önet’i transfer edeceklerine yönelik haberin asparagas olduğunu ve kendilerinin şu ana kadar kimseyle bir görüşme yapmadığını söyledi.

Puan için geleceğiz
Lefke teknik patronu Bülent Aytaç karşılaşma ile ilgili yaptığı açıklamalarında Çetinkaya deplasmanın oldukça zor olduğunu bildiklerini, Çetinkaya’nın tecrübeli ve güçlü bir ekip olduğunun farkında olduklarını ancak kendilerinin de bu deplasmana kesinlikle puan almak için geleceklerini ifade etti.

Deplasman fobimizi yeneceğiz
Lefke olarak bu zorlu karşılaşmaya Salı günden itibaren hazırlandıklarını, takım olarak toplantılar yaptıklarını ve Çetinkaya’yı tüm yönleriyle analiz ettiklerini belirten Bülent Aytaç, Lefke olarak bu karşılaşmada deplasman fobilerini yenmek istediklerini ve bunu da başaracak güçte olduklarını vurguladı. Lefke olarak deplasman fobilerini yendikleri takdirde çok daha iyi yerlere geleceklerini ifade etti.

Kemal’in eksikliği önemli
Lefke teknik direktörü Bülent Aytaç, Kemal’in direkt oynayan ve takıma katkısı yüksek bir futbolcu olduğunu ve bu hafta kendisinden yararlanamayacaklarını ifade ederken, bunun kendileri açısından önemli bir eksik olduğunu da vurguladı. Aytaç, Kemal’in yerine forma şansı vereceği futbolcusunun da en az Kemal kadar takıma katkı sağlayacağına inandığını da belirtti. 

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2015, 09:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner582

banner471

banner628

banner473