banner564

Muhteşem bir konser oldu

“Dünyadan Uzak” parçasıyla ünlenen Sakiler Grubu, Merit Royal Diamond Otel’de ilk kez sahne aldı

Muhteşem bir konser oldu
banner598

Yaz konserleri ile eğlenceye damga vuran Merit Royal Diamond Otel’de birbirinden ünlü isimler hayranlarıyla buluşmaya devam ediyor. Kendilerine özgü tarzlarıyla arabesk müziğe farklı bir soluk getiren Sakiler Grubu, Cumartesi akşamı ilk kez Merit Royal Diamond Otel’de sahne alarak muhteşem bir geceye imza attı. 
İlk single çalışmaları olan “Dünyadan Uzak” parçası ile müzik dünyasında büyük bir başarı yakalayan Sakiler, coşku dolu Diamond konserinde kendi parçalarının yanı sıra Türk müziğinin en sevilen şarkılarını bini aşkın müziksever ile hep bir ağızdan söyledi. Geniş repertuvarları ve enerjik sahne performansları ile büyük beğeni toplayan başarılı grup, Diamond sahnesinde yaklaşık iki saat boyunca sevenlerine tam bir müzik ziyafeti sundu.
Hasan Gözetlik, Yücel Girgin ve Serkan Balkan’dan oluşan Sakiler Grubu, konser sonrasında basın mensuplarıyla bir araya gelerek kısa bir röportaj verdi. Kıbrıs konserlerinden ayrı bir keyif aldıklarını ve Merit Royal Diamond konserindeki yoğun ilgiden dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Sakiler, yazın çok yoğun geçtiğini ancak bu yaz ailelerine daha fazla zaman ayırabildiklerini ve dinlendiklerini de söyledi. 

Yeni albüm Ekim ayında
Stüdyo çalışmalarına devam ettiklerini ve iddialı bir proje hazırlığında olduklarını belirten Sakiler, ekim ayında yeni albümlerinin çıkacağının müjdesini de verdi. Yeni projede, bu kez cover değil tamamen Sakiler şarkıları olacağını açıklayan grup üyeleri, sevenlerine ters köşe bir sürpriz yapmaya hazırlandıklarını kaydetti. 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner582

banner471

banner628

banner474