banner564

Yolun sonunda başarı olacak

Başlattıkları mücadelede, partili partisiz her renkten her görüşten insanlarla birlikte yürüdüklerini söyleyen Akıncı, umutlu konuştu:

Yolun sonunda başarı olacak
banner598
Bağımsız Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı dayanışma etkinliklerinin üçüncüsünü önceki gün akşam Lefkoşa’da Hidden Garden’da gerçekleştirdi.
Salondaki katılımcılara hitap eden Akıncı, barış, demokrasi, hak ve adalet için başlattıkları mücadelede, partili partisiz her renkten her görüşten insanlarla birlikte yürüdükleri yolun sonunda başarıya ulaşılacağını vurguladı.
Akıncı, son günlerde eski alışkanlıkların yeniden gündeme geldiğini, seçim öncesinde kırsal arsa dağıtımı, Kıb-Tek, Kalkınma Bankası’na istihdamlar yapıldığına dikkat çekerek sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bunu yapmak için seçimi beklemek mi gerekiyor. İstihdama ihtiyaç varsa neden o seçim davulunun çalmasını bekliyorlar? Bundan kazanç elde edeceklerini sanıyorlar ama bumerang etkisi oluşuyor, kendi kendilerini vuruyorlar. Hepimiz görüyoruz, bir yandan örgütler ‘biz hükümet partisiyle ilişkilerimizi askıya aldık’ derken, bir belediye başkanı ‘siz belediyeleri düşünmüyorsunuz’ diyerek ilişkilerini askıya alıyor. Her şeyi doğru şekilde yapmazsanız olacağı budur. Daha önce bunu yapanların bu yaptıklarından yararlanamadığı gibi bundan sonra da yaralanamazlar çünkü bu halk uyanmıştır.”

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2015, 09:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner582

banner471

banner628

banner473