banner564

Yaşamaları mucize

Direksiyon hakimiyeti kaybedilen kamyonet, çelik bariyerleri aşarak tam 55 metre aşağıya yuvarlandı, büyük bir şans eseri can kaybı olmadı, 2 kişi yaralandı

Yaşamaları mucize
banner598
Ufuk ÇAĞA 
Girne dağ yolunda Servet Çelik isimli sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonet, önce karşı şeritten gelen iki araca çarptı, ardından çelik bariyerleri aşarak tam 55 metre aşağıya yuvarlandı. Yüreklerin ağızlara geldiği kazada büyük bir şans eseri can kaybı olmadı.
Polisten alınan bilgiye göre dün sabah 08.30 sıralarında Servet Çelik yönetimindeki HS 245 plakalı kamyonet, dağ yolu istikametinden Girne’ye doğru giderken yolun 7-8’inci kilometresinde dikkatsiz sürüş nedeniyle kontrolden kontrolden çıktı. 

Hayati tehlikeleri yok
Dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkan araç, yolun sağ tarafına geçti ve karşı şeritte seyir halinde olan Gökhan Şen yönetimindeki TML 482 plaklı araca çarptıktan sonra bu kez de Altan Korkmaz yönetimindeki GP 944 plakalı kamyonete çarptı. Çarpma sonucu Servet Çelik yönetimindeki HS 245 plakalı kamyonet, yolun soluna savruldu ve yol kenarındaki korkulukları aşarak 55 metre derinliğindeki şarampole yuvarlandı. Servet Çelik (E-29) ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Mustafa Ucuzoğlu (E-32) kazanın ardından Dr.Burhan Nalbantoğlu hastanesine kaldırıldı. Hastanede gerekli tetkikleri yapılan yaralıların hayati tehlikesi bulunmadığı bildirildi. 

Görenler şok oldu
Kaza anına şahit olan ve büyük bir şok yaşadığı gözlemlenen sürücü olayı, “normal şeridinden ayrılan kamyonet önce karşı yönden gelen kamyona ardından başka bir araca çarptıktan sonra çelik bariyerleri aştı ve gözden kayboldu. Aşağıya inip baktığımda kamyonet metrelece aşağıda tavanının üzerinde duruyordu. İçindeki iki kişi yaralı vaziyette hastaneye götürüldü. Durumları iyi görünüyordu. Yaşamaları mucize diyebilirim” ifadeleriyle anlattı.

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2014, 10:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner582

banner608

banner628

banner473