banner564

Sorunları dinledi

Büyükelçi Yasin Ekrem Serin, Güzelyurt’a giderek bölge muhtarlarıyla bir araya geldi

Sorunları dinledi
banner598

Ömer KADİROĞLU

Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Yasin Ekrem Serim, Güzelyurt bölge muhtarları ile bir araya geldi. 
Güzelyurt’ta gerçekleşen toplantıya bölge muhtarları katılarak, yaşanan sorunları Büyükelçi Serim’e aktardı. Görüşmede konuşan Büyükelçi, yerel yönetimlerin karşılaştığı bir takım zorlukları olduğuna değindi.
 Serim, bu zorlukların başında bütçe ve hizmet binalarının fiziki koşullarının yetersizliğinin geldiğini söyledi. Serim, sorunların farkında olduklarını ve gerekli çalışmaların yapıldığını ayrıca muhtarların da daha etkin ve verimli hizmetler sunabilmesi için ellerinden geldiğini yapmaya çalıştıklarını kaydetti.
Hayata geçirilmesi planlanan projelere de değinen Büyükelçi Serim, e-devlet ve dijitalleşme sürecinin bir an önce tamamlanmasına büyük önem gösterdiklerini ifade etti.
 Bu süreçte muhtarların geri bilirimi ve önerilerine açık olduklarını kaydeden Serim, bu süreci birlikte şekillendirmeleri gerektiğini ifade ederek ileriki süreçte de muhtarlık hizmetlerini hem dijitalleşme hem de bütçe ve fiziki alt yapı açısından geliştirebilmek adına yakın bir iş birliği içerisinde olacaklarını açıkladı.  
 

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2024, 10:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
Doğru Söz
Doğru Söz - 2 hafta Önce

UBP da iktidarmış. Bre soysuzlar, RTE her gün sizi biraz daha fazla iktidarsızlaştırıyor. Dünyanın hangi ülkesinde elçiler muhtarlara kadar indi? İktidarsız Hökümetinize ne kaldı? RTE meselâ Fransada muhtarları toplasın bakalım! Eli götü üçbeş kuruş uğruna veren tiplersiniz.

Vatandaş
Vatandaş - 2 hafta Önce

Elçi ne alaka yaw...Elçi hükümet mensubu mu ki muhtarları dinliyor...Kim bu yaaa....

Yunus Uk
Yunus Uk - 2 hafta Önce

Bu ne iş len..Adam daha bir süre önce Letter of credence (güven mektubu) nu verdi şimdi de kendi ülkesinin işleri ile uğraşacağı yerde; ayağının tozuyla muhtar ziyareti yapıyor.. Ne haddine anlaşılır gibi değil gerçekten...Ama olsa olsa bu iş UBP denen illetin gaytanlarının bolardığını gösterir Allah belalarını versin..

Turkish Power
Turkish Power - 2 hafta Önce

Polat çiftini transfer edin sorun morun kalmaz

Doğru Söz
Doğru Söz @Turkish Power - 2 hafta Önce

Bre RTE saksocusu. Polat cifti da RTE'nin cehaleti uyutma projesidir. Enflasyon buhranindan geçinemeyen cehalete uyalansın diye magazin oyuncagi.

SIRADAKİ HABER

banner582

banner471

banner628

banner474