banner564

‘Seyirci kalmayacağız’

Başbakan Üstel, Rum Yönetimi’nin hazırlattığı dizinin Ada’da 60 yıldır yaşanan gerçekleri saptırmaya yönelik olduğunu belirtti

‘Seyirci kalmayacağız’
banner598

Başbakan Ünal Üstel, “Rum Yönetimi’nin Ada’da 60 yıldır yaşanan gerçekleri saptırmaya yönelik son adımı olan ve Eylül ayında Netflix’de yayına gireceği açıklanan dizide, Kıbrıs Barış Harekatı'nı çarpıtan, Rum propagandası dolu ve Türkiye’yi işgalci olarak gösteren anlayışı kabul etmek,  mümkün değildir” açıklamasında bulundu.
Başbakan Üstel, yaptığı açıklamada “Rum Yönetimi, 60 yıldır sürdürdüğü dezenformasyon ve Kıbrıs Türkü’nün haklı davasını çarpıtma politikalarına hiç ara vermeden devam ediyor” dedi.
Üstel sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bizim dünya resmi tarihine geçmiş, bizzat kendi politikacılarının itirafları ile ortaya konmuş yaşadığımız soykırımlar var.  Acılarla, baskıyla ve Rum zulmü ile dolu senaryo değil gerçek yaşam hikayelerimiz var.
Bu yalanlar üzerine inşaa edilmiş filmlere sanat diyerek onay veren yayın platformlarının  bizim gerçekler üzerine inşa ettiğimiz ve edeceğimiz filmlerimize nasıl cevap vereceklerini de takip edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın.”
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Önder
Önder - 2 hafta Önce

Şuna baksanıza bir,Atatürk gibi Allahsız Atatürk gibi vAllahi...
Sen lo lo okuyacağın yerde halkın fahiş fiyatlarla çürük domates yemesine çare bul..Tabii ki bulabilirsen..İşin gücün cart curt başka da bişey yaptığın yok...Bir de son zamanlarda artisler gibi poz poz resimler çektirip bilhassa yayınlatıyorsun..
Sen neymişsin abi be,sen ne büyük bir adammışsın abi be...
Adeta bulunmaz hint kumaşı...
Rüzgar bir gün ters yönden de eser unutma sakın a be mandirgalı...

Emekli gümrükçü
Emekli gümrükçü - 2 hafta Önce

"Seyirci kalmayacağız" diyor bizim yerli Robin Hood....
Seyirci kalmayacaksın da ne yapacaksın,elinden ne gelir ki senin..
Başkaları yapacağını yapacak sana da al bu yazıyı oku diyecekler,sen de belinden ekmek bıçağını çekip okuyacaksın,senin ancak yapabileceğin bu kadar...
Halk feryat ediyor Alahın bir domates problemini bile halledemedin ayıp sana çok ayıp..
Bir de başbakanım diye atıp tutuyorsun...

Hasan Nuri
Hasan Nuri - 2 hafta Önce

Seyircilikte ve Gözlemcilikte üzerimize varan mı var Yani !!!

Ck
Ck - 2 hafta Önce

Ben izleyeceğim merak ettim

Ck
Ck - 2 hafta Önce

Neden bukadar boş konuşuyorsunuz ????

Necmiye
Necmiye - 2 hafta Önce

Martaval okumayı bırak da bize lütfen cevap ver çünkü bilmek istiyoruz..Kardeşine almaya çalıştığın Esentepe'deki 110 dönümlük rum malı arazi ne oldu Ünal Bey?

SIRADAKİ HABER

banner582

banner608

banner628

banner473