banner564

Polisi zorladılar

Gazimağusa’da 14 kişi sokak ortasında sopa ve taşlarla bir birine girdi

Polisi zorladılar
banner598
banner616

Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da 7’şer kişilik iki grup arasında çıkan kavgada taşlar ve sopalar havada uçuştu. Toplam 14 kişinin karıştığı kavgada bir şahsın park halindeki aracı zarar gördü.  Olayın ardından tutuklanan 14 zanlı dün mahkemeye çıkarıldı. 
Duruşmada olguları aktaran polis,  olayın 30 Eylül 2024 tarihinde, saat 12.00 sıralarında 
Canbulat Mahallesi, Lazana Sokakta meydana geldiğini söyledi. 
Polis, K.M.(E-23), A.M.(E-14), R.M.(E-17), S.K.(E-23), A.M. (E-17), K.M.(E-24) ve H.M. (E-25) bir taraf, A.A. (E-37), H.T.(E-22), M.S.(E-20), M.A. (E-61), S.S.(E-20), E.A.(E-14) ve E.K.’nin (K-36)  karşı tarafı oluşturduğunu belirtti.
Polis, zanlıların aralarında yaşanan tartışma sonucu ahşap sopa ve taşlarla birbirlerinin vücutlarına gelişi güzel  vurmak suretiyle kavga ettiklerini belirtti. Polis memuru, olay sırasında sokak üzerinde bulunan A.A’ya ait aracın ön camı, ön kaput ve her iki yan kısımlarına ahşap sopa ve kürek ile vurularak hasara uğratıldığını kaydetti. 
Polis, zanlıların 1 Ekim’de tutuklandığını, soruşturmanın yeni başladığını bildirdi ve mahkemeden süre talep etti. Mahkeme zanlıların bir gün tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Erkan UK
Erkan UK - 23 saat Önce

Hayvanlık ruhları tecelli etti..Geneli böyle bunların...Gelen türk giden türk demişti rahmetli..Alın size gelenlerden bazıları...

ABDI KELES
ABDI KELES - 23 saat Önce

Artik agir cezalar verilmelidir .Huzur diye birsey birakmadilar .Burasi Teksas mi ? Medeniyetten yoksun bunlar. Hic gormedigimiz, yasamadigimiz olaylar hergun karsimiza cikiyor . YETER ARTIK....

SIRADAKİ HABER

banner582

banner471

banner628

banner474