banner564

Okay Öztürk'ün tutukluluk süresi uzatıldı

İskele’de Faik Ticaret’e soygun amaçlı giren ve işyeri sahibini darp eden Okay Öztürk’ün, benzer suçlarının da olabileceği üzerinde duruluyor

Okay Öztürk'ün tutukluluk süresi uzatıldı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK

İskele’de Faik Ticaret’e soygun amaçlı giren Okay Öztürk’ün tutukluluk süresi uzatıldı. Mahkemeye olguları aktaran İskele Polis Müdürlüğüne bağlı Adli Şube Amirliğinde görevli polis memuru Salih Fidan Ersan,  zanlı Okay Öztürk’ün  21 Aralık 2014 saat 02.30 raddelerinde İskele’de Olgun Nizam’a ait Faik Ticaret isimli işletmeye  camı elindeki 120 cm uzunluğundaki sopa ile kırarak girdiğini söyledi.  Zanlının güvenlik kamerası görüntülerini engellemek için kablo ve internet bağlantısını kestiğini anlatan Ersan, kendisini farkedip dükkana gelen işletme sahibi Olgun Nizam’ın zanlıya karşı direnmeye çalıştığını ancak zanlının Olgun Nizam’ı  ciddi şekilde darp ederek olay yerinden koşarak uzaklaşmaya çalıştığını söyledi. Zanlının olay yerine çağrılan polis ekibi tarafından kaçarken kıs kıvrak yakalandığını belirten Ersan,  21 Aralık Pazar günü zanlı hakkında 3 günlük tutukluluk emri temin edildiğini anımsattı.

GSM operatörlerine gereken yazılar yazıldı
Bu üç günlük süre zarfında Türkcell ve Telsim’e telefon dökümleri için gereken yazının yazıldığını anlatan Ersan, henüz cevap gelmediğini ifade etti. Zanlının bölgedeki benzer meselelerle bir ilgisinin olup olmadığının araştırılacağını ve yine müştekinin 24 Eylül 2014 tarihinde benzer şekilde saldırıya uğrayıp soyulduğunu, o olayla huzurlarındaki olayın ilişkisinin olup olmadığını da araştıracaklarını sözlerine ekleyen Ersan, soruşturmanın selameti açısından zanlının 8 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.  Savcı Ahmet Özlemler bu süreyi 2 gün ile sınırlandırdı. Zanlı avukatının da itirazı olmaması üzerine Yargıç Ayşen Toroslu zanlının 2 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2014, 10:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner582

banner608

banner628

banner473