banner564

‘Kurbanova’ alarm kurbanı

Elindeki poşete Lemar’dan; çorap, kadın bağı, neskafe, parfüm, kızarmış ekmek ve bisküvi koyan zanlı, kapıdan çıkarken yakalandı

‘Kurbanova’  alarm kurbanı
banner598

Lefkoşa’da kısa bir süre önce kasiyeri tarafından 11 bin TL dolandırılan Lemar Market, bu sefer de Türkmenistan uyruklu Altın Kurbanova’nın hedefi oldu. Müşteri kılığında içeriye giren Kurbanova, poşete doldurduğu malzemelerle lapıdan çıkarken farkedildi ve market güvenliği tarafından kıskıvrak yakalanarak polise teslim edildi. Lefkoşa’da dün mahkemeye çıkarılan Kurbanova’nın; elindeki poşetlere 100 lira değerinde dört çift çorap, iki kadın bağı,12 adet neskafe, bir erkek parfümü, bir adet kızarmış ekmek ve beş adet bisküvi koyduğu aktarıldı. Duruşmada hırsızlığın 12 Şubat tarihinde meydana geldiği açıklanırken, zanlının işyerinin ana kapısından çıkış yapmak istediği esnada alarm çalması üzerine yakalandığı açıklandı.

Suçunu kabul etti

Polis, zanlının verdiği ifadede suçunu kabul ettiğini, bisküvileri canı çektiği için diğer ürünleri ise ihtiyacı olduğundan dolayı çaldığını itiraf ettiğini söyledi. Zanlı hakkında hırsızlık suçundan dolayı başlatılan soruşturmanın tamamlandığını belirten polis, Türkmenistan uyruklu zanlının teminata bağlanmasını talep etti.

Mahkeme, yurt dışı çıkış yasağı, haftada bir gün ıspat-ı vücut şartları ile zanlıyı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı.

 

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2014, 06:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner582

banner608

banner628

banner473