banner564

“Enkaz edebiyatı yapıyor”

YKP Lefkoşa Belediye Meclisi İzleme Komisyonu, Fellahoğlu’nun başarısız olduğunu iddia etti

“Enkaz edebiyatı yapıyor”
banner598

Yeni Kıbrıs Partisi (YKP) Lefkoşa Belediye Meclisi İzleme Komisyonu, “Lefkoşa Belediye Başkanı Kadri Fellahoğlu, seçildiğinden beri, enkaz edebiyatı yaparak, sürekli oyalamalarla günleri geçirmeye devam ediyor. Sürekli olarak durumun ne kadar kötü olduğunu bize hatırlatıyor ama bunlara çare bulmak için orda olduğunu unutuyor veya unutmamızı istiyor” deyip “Fellahoğlu’nun başarısız olduğunu” iddia etti.

YKP tarafından yapılan açıklamada, Fellahoğlu’nun arada sırada TC yardım heyetinden aldığı para ile yaptığı işleri de “şov olarak” halkın önüne çıkardığı savunuldu.

Gelinen noktada belediyenin yalnızca en temel bazı belediye hizmetlerini yerine getirilebildiği ve bunun da önemli bir başarı olarak sunulduğu dile getirilen açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Maaşların düzenli ödenmesi, çöp toplanması üzerine başarı öyküleri anlatılmakta ve bizden bunu alkışlamamız istenmektedir. Ancak bunun bile her an aksayabileceği, her şeyin kıl üzerindeki dengelere bağlı olduğunu son haftalardaki eylemlerle hatırlamış olduk.”

Bütçenin Belediyeler Yasası’nda belirtilenden 4 ay sonra geçmesi de eleştirilen açıklamada, bütçenin şimdi de Bakanlar Kurulunda takıldığı ileri sürüldü.

 

Başkan umudunu GAÜ’ye bağladı

Açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Lefkoşa Master Plan çerçevesinde yeniden canlandırılmasına yıllar önce karar verilen Arabahmet, Lefkoşalıların katılımı ve katkısı ile canlanabilir ama Belediye Başkanı bu konuda da umudunu, Girne Amerikan Üniversitesine bağlamıştır. Arabahmet Kültürevi, birçok amatör tiyatro ve dernek için önemli çalışma alanıyken, çalışma bölgesi bile burası olmayan bir üniversiteye verilmesi, bundan da yarar umulması, Lefkoşa Belediye Başkanın sorunlara ne kadar yabancı olduğunu, Arabahmet yeniden canlandırma projesinin ne demek olduğunu bilmediğinin ispatıdır”.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2014, 00:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner582

banner471

banner628

banner473