banner564

Destek ziyareti

Destek ziyareti
banner598

Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) uluslararası alanda daha farklı bir statüye kavuşacağına inandığını, üzerinden 50 yıl geçen Kıbrıs Barış Harekatı'nın ardından adada huzur ortamının sağlandığını ve bu durumun tüm dünya tarafından görülmesi gerektiğini kaydetti.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, 50 yıldır sağlanan bu huzur ve güven ortamının Kıbrıs Türkü'nü çok farklı bir noktaya taşıdığını ancak alınması gereken daha çok mesafe olduğunu belirterek, 6-7 Eylül'de Kıbrıs'a gerçekleştireceği ziyarette sahada bazı projeleri görme ve muhataplarıyla görüşme imkanı bulacağını söyledi. 
AA’nın haberine göre, Yılmaz, TRT Haber'de katıldığı canlı yayında KKTC’ye da değindi ve Kıbrıs Türkü'nün her alanda yanında olduklarını ve bu desteğin devam edeceğinin altını çizdi.
Yılmaz, "(Enflasyon) Gelecek yıl hedefimiz yüzde 20'lerin altını görmek, ondan sonraki yıl, yani 2026'da ise tek haneli rakamlarla ülkemizi yeniden buluşturmak. Bütün planımızı, programımızı buna göre yapmış durumdayız." dedi.
Enflasyonla mücadelede geçiş döneminin ardından, haziran ayında dezenflasyon döneminin başladığını belirten Yılmaz, hem baz etkisi hem de program etkisiyle ağustosta enflasyon oranının yüzde 50'lere yakın bir seviyede çıkacağını tahmin ettiklerini söyledi.
 

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2024, 09:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
Doğru Söz
Doğru Söz - 2 hafta Önce

Bence de sen kendi projelerini UBP'ye asla güvenmesiğin için denetliyorsun. UBP ye kimse güvenmez. AKP ye de. AKP kendi yeyici, başkasına yedirmez.

Doğru Söz
Doğru Söz - 2 hafta Önce

Kıbrısta savaş yoktur ama KaKaTC de huzur ve güven ortamı da asla yoktur.
Ne huzuru? Mahkemeleri takip etmiyor musunuz! Ne güveni? Dalga mı geçiyorsun , mahsus mu yapıyorsun, ikisi de mi? Ekonomiye mi, sahte diplomalara mı, ilac yolsuzluklarına mı, sağliga mı, kumara mı, eğitim eşitsizliğine mi, kulliye insaatlarına mı, yasa dışı bete mi, uyusturucu merkesi olmadığımiza mi, ihale yolsuzluklarina mı, AKP atamakarının seçilmesine mi, kuklaların yönettiğine mi, KaKaTC nin koyun çifliği olmadığına mı, kimsenin ama kimsenin yasaları ve siyasileri siklemedigine mi, ... neye güven! Neye?
Şeytana bile güven ama AKP ve KaKaTC ye asla güvenme!

Doğru Söz
Doğru Söz - 2 hafta Önce

Söyle be Cevdet, niye her hafta denetlemeye geliyorsun? Ben cevaplayım: harami, yeyici , yolsuz, soysuz mevcut iktidara güvenmiyorsun da ondan.

Fikir
Fikir - 2 hafta Önce

Kumarhanelerin müşterileri Türktür. Kumardan elde edilen paralarla apartman, mersedes, sanat gıvır zıvır saçma sapan yatırımlar yapılmakta milli servet çarçur edilmektedir. Kolay parayla Mesaryayı silikon vadisi yapabilecek kapasiteleri olduğunu sanmayın. Kumarhaneler gece klüpleri yasaklanmalı.

Turkish Power
Turkish Power - 2 hafta Önce

Of of yalan dolan söz inleyen nameler ruhunu sardı demek ki acıtıyor

Doğru Söz
Doğru Söz @Turkish Power - 2 hafta Önce

Saksocu seni. Biten şeyin saksocususun. Fatiha oku bitsin. Sakso ile uğraşma.

Turkish Power
Turkish Power - 2 hafta Önce

Yalan dolan söz ve saz arkadaşları ağlama duvarına döndünüz bu gidişle hemoroid patlamasından şoka gireceksiniz ha ha ha vah zavallılar vah

Fevzi
Fevzi @Turkish Power - 2 hafta Önce

Gel senin adını "üçün biri power" yapalım ne dersin? Çünkü hal ve hareketlerin,davranışların ve tarzı ve oturduğun yer buna uyuyor..Hadi bir kararını ver sana söz sana uygun oynarsın diye bir TOP buluruz..

Ziya
Ziya @Turkish Power - 2 hafta Önce

Anan da seninle hemfikirmi be yalama power...

Hasan Nuri
Hasan Nuri - 2 hafta Önce

KKTC’nin Tanınmasını Gerçekten Dünyada KKTC’den başka İsteyen mi var !!!

Doğru Söz
Doğru Söz @Hasan Nuri - 2 hafta Önce

Bence KaKaTC nin tanınmasını UBP da istenez. Tanınma haramiliklerini onleycek, yedikleri bokların hesabı gerçek hukuk önünde sorulacak. UBP mecut durumun devam etmesi için kimsenin kabul etmediği ve etmiyecegi "KaKaTC" der.


SIRADAKİ HABER

banner582

banner471

banner628

banner474