banner564

Demokrasi örneği

Bir yanına Taçoy’u diğer yanına Sucuoğlu’nu oturtan Üstel, 21 Eylül sonrası için birlik ve beraberlik mesajı verdi

Demokrasi örneği
banner598

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı ve Başbakan Ünal Üstel’in davetiyle, Ulusal Birlik Partisi tüm bakan ve milletvekilleri öğle yemeğinde bir araya geldi.
Açıklamaya göre, UBP Milletvekili ve Genel Başkan adayı Hasan Taçoy'un da aralarında bulunduğu geniş katılımlı yemeğe, yurtdışında bulunan Cumhuriyet Meclisi Başkanı, UBP Milletvekili Zorlu Töre katılamadı.
UBP Genel Başkanı ve Başbakan Ünal Üstel, yemekte yaptığı konuşmada bugünün partinin birlik ve beraberliğini gösterme açısından çok kıymetli bir buluşma olduğunu vurguladı. Üstel, “Önemli projelere birlikte karar aldığımız, kıymetli yol arkadaşlarımızı kurultay öncesi davet ettik. Bir araya gelmekten çok mutlu olduk” dedi. Üstel, “UBP’nin birliğini, bütünlüğünü gösterdik. UBP’yi bölmek isteyenlere karşı, gerekli mesajı verdik” diye konuştu.
UBP Milletvekili ve Genel Başkan Adayı Hasan Taçoy da, uzun yıllardır arkadaşı olan Ünal Üstel ile 21 Eylül’de bir demokrasi yarışına gireceklerini söyledi.
Taçoy, “21 Eylül’de kim kazanırsa kazansın, birlik içinde yolumuza devam edeceğiz” dedi.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Doğru Söz
Doğru Söz - 2 hafta Önce

Menfaat uğruna onursuzluk (yani UBP) desene şuna!

Vatandaş
Vatandaş - 2 hafta Önce

Kırk haramilerin üyeleri...Allah tüketsin sizi bir an evvel..Pislikler.

Tarık - Güzelyurt
Tarık - Güzelyurt - 2 hafta Önce

Kazık fiyatlara halk erimiş / çürümüş domates yiyor,bu sahtekarlar da yanyana kırlangıçlar gibi dizilmişler demokrasi örneğinden bahsediyorlar..Allah sizin gara belanızı versin...Yüzsüzler..

Turkish Power
Turkish Power - 2 hafta Önce

Yalan dolan söz sen de dürüstlükten yıkılıyorsun senin gibiler zırlayıp duruyorsa doğru yoldalar demektir

Ziya
Ziya @Turkish Power - 2 hafta Önce

Be sahtekar power,annen de aynisini mi söylüyor? Bırak kadıncağızı bir gün de evinde huzur bulsun..

Doğru Söz
Doğru Söz @Turkish Power - 2 hafta Önce

Bak RTE trol ve saksocusu, senin RTE, katil dediği Sisi'yi bugün havaalanında kırmızı halı ile karşıladı. Atadığı Ersin'i oraya gittiğinde sallatan, sikleyen yok! RTE ve bu UBPnin hangi dogru youndan bahsediyorsun. Çarpılacaksın şerefsiz saksocu. VAllahi da billahi da LGBTI lar senden bin kat şereflidir. Ve ustün.

Turkish Power
Turkish Power - 2 hafta Önce

İnleyen nağmeler ruhunu sardı çık üzgünsün çok mr yalan dolan söz vah vah vah

Doğru Söz
Doğru Söz @Turkish Power - 2 hafta Önce

Evet CEHALET i yaydığınız ve Turkiye'yi Atatürkün üstün zéka ve çabası ile kurmaya çalıştığı moderi çagdaş ülke rotasından çıkarıp Tek adam saktanatı ve gericilige gömdüğünüz için çok çok çok üzgünüm. Ama kurtuluş yakındır. Başka da yolu yoktur.

Turkish Power
Turkish Power - 2 hafta Önce

Yalan dolan söz sen RTE nin kıçının kılı olamazsın anana sor o iyi bilir palikarya İngiliz saksosunu ha ha ha

Cypriot
Cypriot @Turkish Power - 2 hafta Önce

Ha bir de ingiliz saksosunu da biliyorsun seeenn..E geriye ne kaldı..Arap saksosu kaldı onu devamlı yapıyorsun zaten çünkü etrafın onlarla dolu ve genin senin...Süriyeli saksosu,bunlardan da giderayak yalan dolanla nemalanıyorsun karnın doyuyor...Eeeeee daha neler neler...Sesini kes ve daha fazla konuşma aşağılık unsur...

Doğru Söz
Doğru Söz @Turkish Power - 2 hafta Önce

Yani sen RTE nin kıçını da mı biliyorsun. Ibne seni

Doğru Söz
Doğru Söz @Turkish Power - 2 hafta Önce

Katil Sisi dediği adamı bugün kırmızı halida karşıladı. RTE son sıradaki akademiyi 355 puanla kazanıp 7 yılda orta derece ile bitirdi. Senin gibi Cehalet olmasa RTE olamazdı. Senin gibi cehalet da sakso çekerek hayat sürdürür. Genelevlerdeki orospular kadar bile olamazsınız. Saksoya devam et da belki artık kaldırın. Ama Şener Şenin filiminde dedenin dedigi gibi RTE da "dede öldü" diyor. Yani beyhuda sakso çekiyorsun.

Turkish Power
Turkish Power - 2 hafta Önce

Yalan dolan söz pornoda zenci altına yatan doyumsuz orospular gibisin bu ne ızdırap bu ne acınası durum yahu sen ya beyin kanamasından ya ince hastalıktan gideceksin bu ne RTE travmasıdır yazık be sana ha ha ha

Doğru Söz
Doğru Söz @Turkish Power - 2 hafta Önce

Bak da o ince hastalıktan , götündeki kılların değerini bildigin, gece gündüz saksosunu çektigin gidiyor. Yyaaaaaa


SIRADAKİ HABER

banner582

banner471

banner628

banner473