banner564

Tansiyonu yüksek olacak

Mavroyannis, müzakere süreciyle ilgili konuştu:

Tansiyonu yüksek olacak
banner598
   Rum tarafının müzakerecisi Andreas Mavroyannis RİK’e yaptığı açıklamada, şimdi tanıştıkları Özersay ile aralarında iyi bir işbirliği ilişkisi gelişmesini dileyerek, “Geçmişte Talat ve Eroğlu ile çalışmış deneyim sahibi bir kişi olan Özersay ile ilerlememiz için gerekli olan karşılıklı etkileşimi çok kolay başaracağımıza inanıyorum” dedi.
   “Uzun sürecek yoğunlaştırılmış müzakerelere mi hazırlanıldığı” sorusuna karşılık, ne zaman sona ereceğini öngöremeyeceğini çünkü hızı müzakerelerdeki ilerlemenin belirlediğini belirten Mavroyannis, “Derinlemesine müzakere etmekte kararlıyız. Müzakerelerin tansiyonu yüksek olacak. Bütün meseleleri derinlemesine ve çapraz görüşeceğiz. Bu, örneğin toprakla ilgili bir şey söyleyecek ve güç paylaşımı konusuyla olabilecek bağlantısına bakacağız” ifadelerini kullandı.
   Mavroyannis, maksadın bütün meseleleri derinlemesine görüşmek, hedefin de sorunlara, Kıbrıs sorununa bir çözümü oluşturacak kapsamlı, detaylı ve birbiriyle bağlantılı gerçek çözümlere varmak olduğu görüşünü ortaya koydu.

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2014, 01:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner582

banner608

banner628

banner473