banner564

ABD Nükleer Denizaltısı Limasol limanında!..

ABD Donanması’nda 6. Filo’ya bağlı olarak görev yapan sancak ve komuta gemisi USS Mount Whitney’in de Akdeniz’de olduğu dikkat çekti

ABD Nükleer Denizaltısı Limasol limanında!..
banner598

Nükleer tahrikli Amerikan denizaltısı USS Georgia’nın ise Limasol Limanı'nda olduğu Rum basınıa yansıdı.Rum basının haberine göre, USS Georgia denizaltısının, yüzeye çıktığı ve ikmal amacıyla Limasol Limanı yakınında demirlediği öğrenildi

ABD’nin USS Dwight D. Eisenhower uçak gemisini Doğu Akdeniz'e gönderileceği yönündeki söylentiler online gemi takip sistemlerinden de  doğrulandı.

Eisenhower’ın şu anda İspanya açıklarında, Cebelitarık Boğazı’ndan geçtiği öğrenildi.

Öte yandan, ABD Donanması’nda 6. Filo’ya bağlı olarak görev yapan sancak ve komuta gemisi USS Mount Whitney’in de Akdeniz’de olduğu dikkat çekti. Mount Whitney’in şu anda İtalya açıklarında sabit olduğu anlaşıldı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Doğru Söz
Doğru Söz - 2 gün Önce

UYAN insanlık. Uyan . ABD ekonomisine elinden geldiğince darbe vur. ABD ürünlerini almakla değil, onurlu isen almamakla övün. Yoksa ABD şimdiki gibi istediğinin başına biner, ezer ama dönüp onu korudum der. Gazze örnegi. Irak örneği. Suriye örnegi. Afganistan örneği. Japonya örneği vs. vs. vs. Yani sıranın sana gelmesini bekleme. ABD yi boykot et ki büyüklüğünü kaybetsin. ABD Batı ve siyonist sermaye kazanmasın, Dünya ile dalga gecenesinler. Bunların ürünlerine elinizden geldiğince Boykot. Boykot. Boykot.

Turkish Power
Turkish Power - 2 gün Önce

Uflesin sur borulari calsin savas tamtamlari acilsin cehennem kapilari ya Allah bismillah Allahuekber

Doğru Söz
Doğru Söz @Turkish Power - 1 gün Önce

Sen savaşın ne olduğunu bilmiyor ve idrak da edemiyorsun. Senin anlayacağın şekilde özetleyim : Savaş CEHENDEM' i yaşamaktır.

Hasan Nuri
Hasan Nuri - 2 gün Önce

ABD’ye Savaş ilan Edelim ! Kahramanlar önde bizler arkada Hücuum !!!

Turkish Power
Turkish Power - 1 gün Önce

Mr Hasan bir venezuellalinin bolivyalinin nijerlinin onda biri yuregin yok korkak tavuklardan betersin cowardman

Doğru Söz
Doğru Söz @Turkish Power - 1 gün Önce

Hayvanlar da korku bilmez. Bu yüzden daha kolay ölürler. Aklı olan korkar. Silah oyuncak değildir. Senin Reyis ve Bahçeli ve tüm islam Dünyası vs. korktuğu iç Gazzeye müdahale edemiyor. Sen da bir Türk Dünyaya bedel lâgalugasına inanıyorsun! Zavallıma öyle ezberletildi. İsrail Gazzede nerede ise tek taraflı bombalıyor ama Israilli subayları savaş ve ölüm korkusu aldığı için emeklilik talebi 900% arttı. Savaş CEHENDEMDİR. Aklı olan da ABD ile silahla savaşmaz. Tüm sömürülenler ABD ürünlerini boykot etmekle işe başlamalı. İlk hedef ABD ürünlerini boykot ederek ABD'yi bir numaralı ekonomik güç olmaktan düşürmek olmalı.

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473