banner564

Minikler burayı çok seviyor

Mavi Elma Junior Eğitim Merkezi, 0-3 yaş grubu çocuklara eğitim hizmeti vermeye devam ediyor

Minikler burayı çok seviyor
banner598

Ufuk ÇAĞA

Mavi Elma Junior Eğitim Merkezi, 2012 yılından beridir 0 – 3 yaş grubu çocuklara eğitim hizmeti vermeye devam ediyor. Gönyeli’de bulunan ve eğitim için son derece ideal bir konumda bulunan binasında faaliyetlerine devam eden bu eğitim merkezi, geleceğin sağlıklı, mutlu ve başarılı çocuklarını yetiştirmek için faaliyetlerine devam ediyor.

 

Doğru ve sağlıklı beslenmeyi öğretiyoruz

Tam gün programı olarak çocuklar okulda kahvaltı, meyve, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı alırken, yarım gün okulda olan çocuklar ise öğle yemeğinden sonra eğitim merkezinden ayrılmakta. Bu sıcacık yuvada çocuklara dengeli ve doğru beslenme, kendi kendine yiyebilme alışkanlığı kazandırılabilmesi okulun hedefleri arasındadır. Bu hedefin gerçekleştirilebilmesinde yiyeceklerin seçimi  Uzman Diyetisyen Nezire İnce tarafından hazırlanıyor. Yemek yenilen ortamın fiziksel özelliklerinin de son derece etkili olduğuna inanıldığından, miniklerin kullandığı mutfak son derece hijyen, rahat ve ferahtır. 

 

Okul çocukların yaşlarına göre dizayn edildi

Mavi Elma Junior’da tüm sınıflar çocukların yaşları baz alınarak, ihtiyaçlarına göre düzenlenmiş ve çocukların güvenliği göz önünde bulundurularak hazırlanmıştır. Sevgi dolu ve tecrübeli öğretmen kadrosu, çocukların sosyalleşme yolunda ilk adımlarını atabileceği, arkadaş edinebileceği, eğlenerek, oynayarak yeni birşeyler öğrenebileceği, evi dışındaki yaşama yumuşak bir geçiş sağlayabileceği, güvenli bir ortam sunmak bu eğitim merkezinin ilkleri arasında yer alıyor.

 

Çocuklar sıkılmadan öğreniyor

Okul yöneticileri, bu yaş grubundaki minklerin eğitiminin özel dikkat istediğini belirterek, drama ve canlandırmalarla çocuklarımız eğlenceli saatler geçirirken, İngilizce dersleri ile de yabancı dil gelişimlerine başlangıç yapılmaktadır. Ayrıca Çocuklarımızın kas gelişimlerini ve kordinasyonlarını da desteklemek amacı ile haftanın belirli günlerinde Beden Eğitimi dersleri verilmektedir şeklinde bilgiler verdiler.

 

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2014, 05:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner582

banner608

banner628

banner474