banner564

Zehirleniyoruz

Ticaret Odası, Teknecik santraline filtre takılmasını istedi

Zehirleniyoruz
banner598

Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO) elektrik üretilecek diye halkın ve doğanın zehirlenemeyeceğini, Teknecik Santrali’ne baca filtresi takılmasının zorunluluk olduğunu belirtti. KTTO’dan yapılan açıklamada Teknecik’e baca filtresi takılması zorunluluktur. Kıb-Tek’teki akaryakıt örneklerini analiz ettirmeye talibiz” denildi.

KTTO’dan yapılan yazılı açıklamada, “Kıbrıs Türk Ticaret Odası, Teknecik’teki yakıt depolarından alınacak akaryakıt örneklerini analiz ettirmek ve sonuçlarını halkımızla paylaşmak için görev talep ediyor. Temiz ve ihale şartlarına uygun yakıt getirdiğini iddia edenleri bu çağrımıza olumlu karşılık vermeye davet ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

KTTO’nun analiz konusunda daha önce de çağrı yaptığının hatırlatıldığı açıklamada, “Bu suskunluk, kullanılan yakıtın temiz olmadığının yeni bir kanıtı sayılmalıdır. Hem zehirleniyor hem de kazıklanıyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Baca filtresi konusundaki çelişkili bilgiler olduğu, bunun da Kıb-Tek yetkililerinin filtre konusunda ciddi bir çalışma yapmadığının gösterdiği olduğu da savunuldu.

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2024, 09:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan Nuri
Hasan Nuri - 2 ay Önce

WELCOME TO TRNC. !!

Turkish Power
Turkish Power - 2 ay Önce

Cozum filtre degil teknecigin kapatilip Turkiyeden enterkonnekte hat gunes ruzgar enerjisi

Cok komik
Cok komik - 2 ay Önce

Ne zahmet edeceksiniz birakin halk zehirlensin siz bastakiler keyfinize bakin kurultaya devam yaziklar olsun

Turkish Power
Turkish Power - 2 ay Önce

Muhipyan bugun cekisten dusmussunuz 3 salaksor grubundan yalan dolan atos daha faal aman diyim uzerinize afiyet sacmalamaniza engel bir rahatsizlik zafiyet mi var

SIRADAKİ HABER

banner582

banner471

banner628

banner474