banner564

Zanlı sayısı 6’ya çıktı

Gazimağusa’daki bir şirkette meydana gelen beton vurgunu olayında rakam 339 bin TL’ye yükseldi

Zanlı sayısı 6’ya çıktı
banner598

Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da çalıştıkları inşaat şirketinden 152 bin TL değerinde 55 metreküp beton çalan 4 kişinin ardından aynı iş yerinde çalışan 2  şahıs daha tutuklandı. Tutuklanan Mustafa Kalaağası ve Fevzi Gülay dün mahkemeye çıkarıldı. Mustafa Kalaağası ve Fevzi Gülay’ın 2024 yılı Haziran ve Temmuz ayları arasında, şirketten habersiz, bir galeriye 63 metreküp beton dökerek 187 bin TL çaldıkları açıklandı. Mahkemeye meselenin olgularını aktaran polis memuru Şükrü Hafız, 2024 yılı Haziran ve Temmuz aylarında, Fevzi Gülay’ın, mikser şoförü olarak çalıştığı Premix Beton isimli şirkette, şu an başka bir meseleden dolayı tutuklu olan bir şahsın organizesi ve Mustafa Kalaağası’nın aracılığıyla, şirketin bilgisi dışında, 63 metreküp betonu, A.U. isimli şahsa ait galerinin zeminine dökerek, 187 bin TL parayı sahtekarlıkla temin ettiklerini açıkladı. Mustafa Kalaağası’nın itiraf niteliğinde bir ifade verdiğini belirten polis, soruşturmanın yeni başladığını bildirdi ve mahkemeden süre talep etti. Mahkeme, zanlıların bir gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi.
Ne olmuştu
Beton vurgunuyla ilgili ilk etapta Rasim Doğan, Sezer Osman Akdemir, Metin Barış ve Lezgin Doğan tutuklanmıştı. Zanlıların İskele’de bir otel inşaatına götürmek için aldıkları 240 metreküp betonun, 55 metreküpünü, işyerinden habersiz, Yeniboğaziçi’nde Ç.B. isimli şahsın garaj yoluna ve Gazimağusa’da A.U. isimli şahsın galeri zeminine döktükleri ve bu iş karşılığında 152 bin TL aldıkları belirtilmişti. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa kalaağası
Mustafa kalaağası - 4 hafta Önce

Sizin yaptığınız haberi sikim ben o şirkette çalışmıyorum artı olayın detayını bilmeden haber yapmayın çalınan bişey yok orda en büyük hırsız premix beton işletmecisi kamil uçanok tür bu işten mama vermedik dümbüge amcası çalışanlarını şikayet etti ben aracıyım kamil uçanok bana çok beton yollardi şirketin direktörü al haber istiyorsan premix beton sirketinın işletmecisi kamil ucanok un beton caldığı firmaları söylim sana haber yap ispat da ederim
Akol inşaat/northerland/ısatis inş/ledan inşaat/en büyük beton çaldığı firmada cesarresort dumuca cons Simon aykutun

Mustafa kalaağası
Mustafa kalaağası - 4 hafta Önce

En büyük hırsız kamil uçanok tur şirket işletmecisi

Mustafa kalaağası
Mustafa kalaağası - 4 hafta Önce

En büyük hırsız kamil uçanok tur şirket işletmecisi

SIRADAKİ HABER

banner582

banner471

banner628

banner474