banner564

Zam iddiasını yalanladı

Kıb-Tek elektrik fiyatlarında değişiklik yapılmayacağını açıkladı

Zam iddiasını yalanladı
banner598

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu (Kıb-Tek), elektrik tarifelerinde fiyat değişikliği yapılmayacağını, ortaya konulan iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
Kurumdan yapılan yazılı açıklamada, bazı basın yayın organlarında yer alan “elektrik tarifelerine zam yapılacağı” iddiasının kamuoyunun gündemine geldiğini ancak Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu’nda elektrik tarifelerine fiyat artışıyla ilgili bir çalışmanın bulunmadığı belirtildi.
Açıklamada, ortaya konulan iddiaların gerçeği yansıtmadığı ve mevcut elektrik tarifelerinde fiyat değişikliğine gidilmesinin gündemde olmadığı kaydedildi.

Elektrik kesintisi olacak

Bu arada Alayköy köy girişi ve Batıkent civarına bugün 09.00- 12.00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek. Kıb-Tek açıklamasına göre, 3 saatlik kesinti, orta gerilim elektrik şebekesinde yapılacak proje çalışmasından kaynaklanacak.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Doğru Söz
Doğru Söz - 2 hafta Önce

Bu yıl için şu ana kadar yaptığınız zamlar zaten enflasyonun çoooook üzerinde. Ama kurumun ensesinden zengin olanlar için doyumsuzluk sınır tanımıyor. Zehir zıkkımları olsun. İnşAllah çaresis hastalıklarda zıkkimlandıklarının yüzlerce katını harcasınlar da çare da olmasın.

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474