banner564

Yolcular panik yaşadı

Freni tutmayan dolmuş kaldırıma çıktı, Ticaret Odası’nın önündeki bayrak direklerine çarptıktan sonra durdu

Yolcular panik yaşadı
banner598
banner616

Lefkoşa’da şehir içi taşımacılığı yapan yolcu minibüsü, seyir halindeyken  trafikte yavaşlamak zorunda kaldı. Ancak sürücü frenlerin tutmadığını anlayınca diğer araçlara çarpmamak için direksiyon kaldırıma kırdı. Kaldırım üzerinde bir süre ilerleyen dolmuş, Ticaret Odası’nın önündeki bayrak direklerine çarptıktan sonra durabildi.
Dolmuştaki yolcular büyük korku yaşarken, dolmuş durur durmak araçtan indi. Çarpma nedeniyle büyük bir gürültü yaşanırken, Ticaret Odası çalışanları dışarı çıktı. Çalışanlar korku yaşayan yolculara su dağıtarak, sakinleşmelerini sağladı. 
Dolmuş şoförü frenlerin tutmadığını söylerken, polisten yapılan açıklamada kazanın saat 08.50 sıralarında, Lefkoşa’da Bedrettin Demirel Caddesi üzerinde meydana geldiğini belirtti.  Polis, Kadir Paksoy (E-43), yönetimindeki TPS 136 plakalı otobüs araç ile doğu istikametine doğru seyrettiği sırada Ticaret Odası önlerinde geldiğinde direksiyon hakimiyetini kaybedip kaldırım üzerine çıkarak bina önünde bulunan bayrak direklerine çarpıp durduğunu açıkladı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 4 gün Önce

Bin senelik döküntü araçlarla yolcu taşımacılığı için izin verilirse işte böyle olur..Allah beterinden saklasın ama bu sgarta hükümetle bu işler düzelmez düzelmeyecek de...

SIRADAKİ HABER

banner582

banner471

banner628

banner473