banner564

Yeni projeler gündemde

Hükümet ortaklarıyla birlikte Ankara’ya giden Başbakan Ünal Üstel, birçok temasta bulunacak

Yeni projeler gündemde
banner598

Başbakan Ünal Üstel, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Meclisi’nde onaylanan 2025 İktisadi ve Mali İş birliği Anlaşması'nı ele almak, önümüzdeki günlerde açılışı yapılacak projeleri değerlendirmek ve KKTC’ye yapılacak yeni projelerin planlamasını gerçekleştirmek amacıyla dün Ankara’ya gitti. 
Başbakan Üstel, Ankara temasları kapsamında Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile baş başa ve heyetler arası görüşmelere katılacak.
Başbakan Üstel’e, ziyareti sırasında hükümet ortakları Demokrat Parti Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ile Yeniden Doğuş Partisi Genel Başkanı, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı da eşlik edecek.
Başbakanlık’tan yapılan açıklamaya göre, Başbakan Ünal Üstel, Ankara ziyareti öncesinde yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
“Hükümetimizi kurduğumuz günden bu yana, Türkiye Cumhuriyeti hükümetiyle karşılıklı sevgiye, saygıya, güvene ve iş birliğine dayalı ilişkilerimizi en üst düzeyde yürütüyoruz.
Şu anda gündemimizde, 2025 İktisadi ve Mali İş Birliği Anlaşması kapsamında yaratılacak kaynaklarla halkımızın refah seviyesini artıracak büyük projelerin hayata geçirilmesi bulunuyor.
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Cevdet Yılmaz ile gerçekleştireceğimiz görüşmede, hem mevcut iktisadi ve mali iş birliği anlaşmasını gözden geçirecek hem de geleceğe yönelik yeni ve büyük projelerin planlamasını yapacağız. Son derece verimli ve yoğun bir ziyaret olacağına inanıyorum. İnanıyorum ki bu görüşmelerin ardından, Kıbrıs Türk halkının yaşamına doğrudan dokunacak pek çok yeni projenin ilk adımlarını atmış olacağız.”
 

banner643
YORUM EKLE
YORUMLAR
Doğru Söz
Doğru Söz - 3 saat Önce

Yahu evelemeyin gevelemeyin bu adama Külliye'de bir oda verin. Ulaşım masraflarindan oldun kurtulalım.

Tamer Karadeniz
Tamer Karadeniz - 3 saat Önce

En önemli proje: PARA İSTEMEK..!

Ck
Ck - 3 saat Önce

Lefkoşanın göbeğine koca bi cami yapın !!! Çok ihtiyaç var !!!!! Projeymiş peeeeeh sen önce aydınlatmaları hallet !!!! Ülke mağaraya benzer kapkara !!! Bari duvarlara resim cizelim de tam olsun f.ck

Doğru Söz
Doğru Söz @Ck - 3 saniye Önce

O Caminin de aylık elektrik gideri milyonları geçecek.

Hasan Nuri
Hasan Nuri - 54 dakika Önce

KİRK YILDIR AYNİ FİLMİ GÖRÜYORUZ !
ve BİR ARPA BOYU GİDEMİYORUZ !

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473