banner564

‘Yatırım yapılmalı’

CTP lideri Erhürman, nüfusun inanılmaz bir şekilde arttığını, elektrik başta olmak üzere birçok konuda altyapının yetersiz kaldığını söyledi

‘Yatırım yapılmalı’
banner598

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, tv2020’de Gündem Özel programına telefonla bağlanarak ülkedeki elektrik sorununa değindi. 
Ülkede nüfusun gün geçtikçe arttığını söyleyen Erhürman, altyapının yetersiz kaldığını ifade etti. Erhürman, “Sadece elektrik değil, diğer konularda da altyapı yetersiz kalıyor” dedi.
Hükümeti, dolayısıyla Ulusal Birlik Partisini sorunlara eğilmemekle suçlayan Erhürman, şunları söyledi:
Nüfus inanılmaz bir şekilde artıyor. Altyapı dayanamıyor. Sadece elektrik değil her konuda altyapı yetersiz kalıyor. 
Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu çalışanları, 300-400 bin dolarlık bir altyapıya ihtiyaç olduğunu söylüyor ancak bunu bile yapıyorlar. Bu yapı sürdürülebilir değil. Bunu sadece CTP’liler değil, diğer partililerde görüyor. 2019’un ortasından 2024’ün ortasına 5 sene boyunca istikrarlı bir şekilde hükümet var.  Ancak bu hükümet sorunlarla ilgilenmiyor. Şu anda tek düşündükleri şey kurultay… Yatırım yapılması gerektiğini söylüyoruz,  onlar bize siz niye yapmadınız diyorlar. Biz bütün santralleri alan bir partiyiz.”
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkish Power
Turkish Power - 2 ay Önce

Birakin demogojiyi sen once Turk Turkiye dusmanligini birak calismayi uretmeyi yalakaliktan vazgecmeyi ogren sonra elestir ha demlenen chpye de umut baglayip sonra da uzulme

Doğru Söz
Doğru Söz @Turkish Power - 2 ay Önce

74 de Kıbrıs Turkünü CHP kurtardı. Senin RTE başkan olsa, yine sadece konuşacaktı. Biz da yok olacaktık. Teşekkürler CHP. Teşekkürler Ecevit. Yaşasın CHP.

Doğru Söz
Doğru Söz @Turkish Power - 2 ay Önce

Sn. Erhürmenin söylediklerinde 100% gerçeklik var. Demagoji yapan troll pislik da 100 % doğrulara demagoji diyor. Kıbrıs Türkü işte bu yüzden cehalete defol diyor. Cehalet defol. Cehalet defol. Cehalet defol.

Turkish Lahmacun
Turkish Lahmacun @Turkish Power - 2 ay Önce

Üçün biri sana yetmez oldu galiba be lahmacun power...:-) :-) :-))))))))))

SIRADAKİ HABER

banner582

banner608

banner628

banner474