banner564

Yabancı işçiler görev başında

Lefkoşa’da 20 Temmuz törenlerinin yapılacağı bölgede temizlik çalışmaları başladı

Yabancı işçiler görev başında
banner598

Ömer KADİROĞLU

Uzun süre bakımsız bırakılan Lefkoşa’daki Dr. Fazıl Küçük Bulvarı ile hemen arkasındaki Atatürk Spor Salonu kompleksi içerisindeki alan Barış Harekatı’nın 50’inci yılı kutlamalarına sayılı günler kala temizlenmeye başlandı. 
Diyalog’un “Görüntüler utanç verici” başlığıyla yayımladığı haberin ardından harekete geçen yetkililer, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yanı sıra Türkiye ve diğer bazı ülkelerden davetlilerin katılacağı tören alanın temizliği için ihaleye çıktı. Çevredeki çöplerin ve kesilmiş otların toplanması için ihaleyi alan taşeron firma dün çalışmaya başladı. Firmanın üçüncü dünya ülkesi vatandaşlarından oluşan temizlik ekibi,  sıcak havaya rağmen torbalarca çöp topladı. Temizlik çalışmalarının devam edeceği öğrenildi. 


 
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkish Power
Turkish Power - 2 ay Önce

Bizim ingilizler calismayi sevmez 13.maas yarim gun mesai boykot grev severler bakin bu ulkenin en caliskanlari kurt kardeslerimizdir verin bu isleri onlara sicak soguk demeden isi bitirirler

SIRADAKİ HABER

banner582

banner471

banner628

banner474