banner564

Tanışarak kaynaştılar

DP-UG Parti Meclisi üyeliğine seçilenler düzenlenen kokteylde bir araya geldi

Tanışarak kaynaştılar
banner598

Demokrat Parti-Ulusal Güçler (DP-UG) Parti Meclisi üyeliğine seçilenler düzenlenen tanışma kokteylinde bir araya geldi.

DP-UG’den verilen bilgiye göre, Golden Tulip Otel’de gerçekleştirilen kokteylde  konuşan Genel Başkan Serdar Denktaş, kurultayda kendisine oy veren vermeyen, rakip çıkan veya destekleyen herkese teşekkür ederek, geleceğe tek yürek halinde yürümeye davet etti.

Merkez Yönetim Kurulu’nun 13 Şubat’ta belirlenerek, Cuma günü ilk toplantısını gerçekleştireceğini ifade eden Denktaş, Genel Sekreterlik için gönlünden geçenin Hasan Taçoy olduğunu belirtti.

 

“Gücümüz Kıbrıs Türk halkı”

Hedefleri arasında, her hafta Başkanlık Divanı, 15 günde bir MYK ve ayda bir de Parti Meclisi toplantısı yapmak bulunduğunu belirten Denktaş, özellikle parti meclisinden toplantılarda her türlü konuyu tartışarak çözüm yaratmasını istedi

DP-UG’nin Kıbrıs Türkü’nün haklarını sonuna kadar koruma misyonu bulunduğunu her ortamda hatırlattığını dile getiren Denktaş, gücünü Kıbrıs Türkünden alan partinin bu dönem şahlanma yılı olacağını söyledi.

Genel Başkan Denktaş, konuşmasını tamamlamasının ardından ise Parti Meclisi üyelerini tek tek kürsüye çağırarak tanıttı.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2014, 03:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner582

banner608

banner628

banner474