banner564

Söylenti mi gerçek mi?

Özersay, UBP kurultayında bazı adayların çekilmeleri yönünde telkinler olduğunu ileri sürdü

Söylenti mi gerçek mi?
banner598

Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay, yaklaşan Ulusal Birlik Partisi (UBP) kurultayında bazı adayların telkinle adaylıktan çekilme söylentilerinin yayıldığını belirterek, iki yıl önce Ünal Üstel hükümetine tepki gösterdiklerinde uyardıkları tehlikelerin gerçekleştiğini söyledi.

Özersay, açıklamasında, “İki yıl önce meşru olmayan, demokratik teamüllere aykırı şekilde kurulan Ünal Üstel hükümetine tepki koyduğumuzda, böyle bir hükümetle Meclis’te çalışırsak müdahaleleri ve antidemokratik uygulamaları normalleştirmiş oluruz diye uyarmıştık ama dinleyen olmadı, maalesef haklı çıktık. Daha en baştan sadece Halkın Partisi’nin Meclis’ten çekilmesi değil herkesin o koltuklardan kalkması ve Üstel hükümetini meşru kabul etmeyip istifaya zorlaması gerekirdi. Şimdi ülkenin getirildiği noktaya bakın; hükümeti kuracak partinin başkanını dahi seçemeyecek duruma düşürüldük. Parti Başkanı dahi seçemezken dünyaya bizi tanıyın mı diyeceğiz?” ifadelerini kullandı.

Özersay şöyle devam etti:
“Sadece UBP değil, hiçbir siyasi parti böyle bir muameleyi hak etmez. Parti tabanlarının iradesi yok sayıldığında, halk iradesi yok sayıldığında devlete olan inanç gün geçtikçe azalır. İnsanlar sandığa gitmek için bir sebep bulamaz. Meselenin sadece UBP’nin meselesi olmadığını anlamak zorundayız” dedi.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Doğru Söz
Doğru Söz - 2 ay Önce

Kuşku mu var! Zaten UBP emir almaya razı. Tek koşul Türkiye'nin gönderdigi paraların işletiminde (!) söz sahibi olmak. Gerisi teferruat. UBP felsefesi 50 yıldir bu. Değişmez, değişemez.

Turkish Power
Turkish Power - 2 ay Önce

Ne oldu veledi zina senin palikarya babandanmi emir alinacakti

Doğru Söz
Doğru Söz @Turkish Power - 2 ay Önce

Anana sor bakalım babanı bilir mi a lağım ruhlu pislik. Bir de sor bakalım niye lağım gibisin. maybe senen are mixed

Turkish Power
Turkish Power - 2 ay Önce

Sayin Ozersay size saygi duyuyoruz da bence once kendi kapinizin onunu supurunuz

SIRADAKİ HABER

banner582

banner471

banner628

banner473