banner564

Sırada akaryakıt var

Elektrik ücretlerine yüzde 15 zam geldi

Sırada akaryakıt var
banner598
banner616

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu, elektrik birim fiyatlarına yüzde 15 oranında zam yaptı. Elektriğe yapılan artışın ardından akaryakıta da 2 lira zam yapılacağı belirtildi.
Kıb-Tek açıklamasında, elektrik enerjisi satış ücretlerine yüzde 15 oranında artış yapıldığı belirtilerek, tarife türlerine göre alınan depozit tutarları ve maktu ücretlerin de yeni asgari ücret miktarı üzerinden yeniden güncellendiği ve yeni tarifenin 1 Ekim’den yani bugünden  itibaren geçerli olacağı kaydedildi.
Tarife ücretlerine gelen yüzde 15’lik artış yanında maktu ücretlere asgari ücretteki artış oranı olan yüzde 19.19 oranında artış uygulanacak.
Hizmet ve depozit ücretlerine ise brüt asgari ücretin değişik oranlarında artış yapıldı.
 

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2024, 10:03
YORUM EKLE
YORUMLAR
Doğru Söz
Doğru Söz - 4 gün Önce

Zam zam zam. Daha çok hamma humma için zam zam zam. Zehir zıkkiminiz olsun. Zıkkimlandiğınizı Kanser hastalıklarında tüketesiniz da çare da olmasın! Amin

Vatandaş
Vatandaş @Doğru Söz - 3 gün Önce

Amin

Eski UBP'li
Eski UBP'li - 3 gün Önce

Ya ya ya şa şa şa Üstel Üstel çok yaşa...:-)))))) Alın size Üstel'in bir kocaman kazığı daha...Yeyemem yok yeyceksiniz beyler...

Doğru Söz
Doğru Söz @Eski UBP'li - 3 gün Önce

Amcik hokumet 200 partizani işe aldı. O zaman kimse sesini çıkarmadı. Dilsiz şeytan kesildi. Piç Paşa da zefleye zefleye igtiyaç vardı aldık . Dilediğimiz kadar daha da alırık dedi. Onlar partizanları aldı. Şimdi halk ödeyceeeeeek!

Girneli
Girneli - 4 gün Önce

Ya arkadaş, zaten dünyanın en pahalı elektriğini kullanıyoruz bir de zam üzerine zam diyorsunuz. Bıktık yeminle sizden yeter!!!

Emekçi
Emekçi @Girneli - 3 gün Önce

Ne yaptın ne yaptın anlayamadım...

Erol / Lefkoşa
Erol / Lefkoşa - 2 gün Önce

Allahtan korkun bee....Başta şu Emrullah Turanlı denen sahtekardan alacaklarını tahsil et be ganayaklı KIBTEK da ondan alacaklarını zam diye halka yüklemesinler..Eserler gürlerler bir bok da yapamadılar ..Bir si.emediniz şu adamı da görelim bakalım elmi yaman beymi yaman...Kim ulan bu çingene..Bu işin başını çeken şu sözde başbakmayan zavallı Ünal Üstel ve Tatari'dir...Aldıkları emirleri uyguluyorlar Allah bin belalarını versin..Balık baştan kokar...

Ck
Ck - 3 gün Önce

Suya da zam geldi. Girne// 600 tl su kullanım + 300 tl hizmet bedel = 900 tl 1 aylık su parası !!!!

SIRADAKİ HABER

banner582

banner471

banner628

banner474