banner564

Projeler ele alındı

Başbakan Üstel Ankara’da Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’la görüştü 

Projeler ele alındı
banner598

Başbakan Ünal Üstel, Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile bir araya geldi.
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki görüşmede, 2024 yılı İktisadi ve Mali İşbirliği Anlaşması süreci ile KKTC'nin kalkınmasına yönelik projeler değerlendirildi.
Yılmaz, görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, KKTC'deki projelerin, planlanan takvim çerçevesinde tamamlanabilmesi için gerekli reformların takipçisi olacaklarını belirterek, şunları kaydetti:
"Kıbrıs Türk halkının refahının artırılması ve KKTC'nin gelişip güçlenmesi önceliğimizdir, bu nedenle, geçtiğimiz yılda olduğu gibi önümüzdeki dönemde de verimli işbirliği, eşgüdüm ve dayanışma içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.
Türkiye olarak, uluslararası topluma Kıbrıs Türklerinin haklı davasını anlatmaya ve KKTC'ye desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Nazik ziyaretleri için Sayın Üstel'e teşekkür ederim."

Üstel, Fidan ile de görüştü
Öte yandan Başbakan Ünal Üstel, Türkiye Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile bir araya geldi.
Türkiye Dışişleri Bakanlığının X sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Fidan’ın Başbakanı Üstel ile Ankara'da görüştüğü belirtildi.
Başbakan Ünal Üstel, Türkiye Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile çok yararlı bir görüşme yaptıklarını belirtti. Üstel, “Sayın Dışişleri Bakanı ile Kıbrıs Konusuna ilişkin yaşanan son gelişmeleri ele aldık. Bir kez daha KKTC Hükümeti ile Anavatan Türkiye’mizin düşüncelerinin tam bir uyum içerisinde olduğunu görmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Bu bize güç veriyor” diye konuştu.

Üstel: Verimli ve samimi çalışmalar yaptık
Başbakan Ünal Üstel, Yılmaz’ın davetlisi olarak günü birlik ziyaret gerçekleştirdiği Ankara’dan döndü.
Üstel, çalışma ziyaretiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Başbakanlık’tan yapılan açıklamaya göre, Üstel şunları söyledi:
"Hayat devam ediyor ve Hükümetimiz işinin başında çalışmalarını sürdürüyor. Ulusal Birlik Partisi kurultay sürecinin başlaması hayatın da bir taraftan devam ettiği gerçeğini değiştirmiyor. Biz hükümet etmenin sorumluluğunu da omuzlarımızda taşıyoruz. Devam etmekte olan pek çok projemiz var. Anavatan Türkiye ile imzaladığımız İktisadi ve Mali İşbirliği Antlaşması'na bağlı olarak yaptığımız pek çok çalışma sürüyor. Bu konularla alakalı, gelinen aşamayı gözden geçirmek adına bugün kurultay çalışmalarına ara vererek Ankara’ya bir çalışma ziyaretinde bulundum. Çok verimli ve samimi çalışmalar yaptık. Gerek Sayın Cevdet Yılmaz’la gerekse Sayın Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’la bir araya geldik ve gündemde olan konuları ele aldık. Halkımız için, ülkemiz için çalışmaya devam ediyoruz. Çok yakın bir süre içerisinde yıllardır atılmayan yeni adımları atacağımızı ve yeni projeleri hayata geçireceğimizi sizlere şimdiden müjdelemek istiyorum. Söz konusu halka hizmetse, biz, kurultay için çalışıyoruz diyemeyiz. Önceliğimiz halktır. Halka hizmettir. Kurultay sürecimiz devam ediyor. İstikrarla ve iktidarda yola devam ediyoruz."
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Doğru Söz
Doğru Söz - 1 ay Önce

Ne projesi lan! Mülteci projesi mi? Bu ülkenin en büyük sorunu cahil nüfus yığılmasıdır.
Burası ambar değil. Konserve değil. Domuz, tavuk veya hayvan çifliği da değil. Ama maslesef öyle bakılıyor

Ck
Ck - 2 ay Önce

Ne projesi???????? Kurultay projesi mi ?????

Turkish Power
Turkish Power - 1 ay Önce

Ezik aglama duvari salaksorleri kayip babalariyla bulusturma projeleri kilise vaftiz kayit taramalari palikaryadan dna testleri ezik sark entelligi psikolojik test taramalari bu projeler aci icindeki eziklere yeter

Turkish Power
Turkish Power - 1 ay Önce

Ezikler aglamis gene

Doğru Söz
Doğru Söz @Turkish Power - 1 ay Önce

Powerless yine kendi kapasitence anca konuşabildin. Sıfıra sıfır else var yine sıfır.

Doğru Söz
Doğru Söz - 1 ay Önce

Projeleri her gün uzmanlar konuşabilir da başkan yardımcısı ve başbakan her gün konuşursa iste o türk usulü olur. Siz hiç Biden, Macron, Putin gibi liderlerin bırakın her gün veya hafta, herhangi bir zaman proje konuştuğunu duydunuz mu. Adam muhteşem bir olimpiyat yaptı bir gün bile proje şov yapmadı. Iş başka sov başka. Cehalete iş yerine şov yapılır. O yüzden Fransada sov yapılamaz. Türkiyede şov yapılır.

Turkish Power
Turkish Power - 1 ay Önce

Muhipyan mangal kozu yalan dolan soz ck-mb ne agladiniz arkadas gozyasi kanallariniz kurudu ha ha ha

Turk8sh Power
Turk8sh Power - 1 ay Önce

Ne muhtesem olimpiyati en sonuklerden biri sen nehri bok akiyor ama esegin malafati gavur essegi olsa size tatli geliyor

SIRADAKİ HABER

banner582

banner608

banner628

banner474