banner564

Polise teslim edildi

Gazimağusa Belediyesi’ne ait vidanjörden mazot çalan Hüseyin Özsakallı, bekçi tarafından suçüstü yakalandı

Polise teslim edildi
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da,  önceki gece belediyeye bağlı Temizlik ve Sağlık binasının hemen karşısında bulunan ve belediyeye ait olan vidanjör içerisinden mazot çalan Hüseyin Özsakallı, binada bulunan bekçi tarafından fark edilerek kıskıvrak yakalandı. Bekçi tarafından etkisiz hale getirilen zanlı, olay yerine çağrılan polise teslim edildi. Zanlı dün tutuklama talebi ile mahkemeye çıkarıldı. 
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Gökhan Yıldırım, zanlının, 12 Kasım 2018 tarihinde saat 22:30 sıralarında, Gazimağusa Belediyesi’ne bağlı Temizlik ve Sağlık binasının hemen karşısında park halinde bulunan belediyeye ait vidanjörün deposundan yaklaşık 60 litre mazot çaldığı sırada, binada bulunan bekçi tarafından fark edildiğini söyledi. Bekçinin, zanlı Hüseyin Özsakallı’yı, konu vidanjörün 25 metre ilerisinde yakaladığınu ve polisi arayarak durumu bildirdiğini anlatan Yıldırım, olay yerine giderek zanlıyı teslim aldıklarını bildirdi.

Arabasında mazot yoktu
Olay yerinde içerisinde mazot bulunan bidonların ve hortumun emare alındığını belirten Yıldırım, zanlının aracının da emare olarak Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne götürüleceği sırada aracın deposunda mazot olmadığının anlaşıldığını ve aracın çekici yardımı ile müdürlüğün bahçesine çekildiğini söyledi.
Zanlının suçlamaları kabul etmediğini ve olay yerine tuvaletini yapmak amacı ile gittiğini iddia ettiğini belirten Yıldırım, soruşturmanın yeni başladığını bildirerek mahkemeden süre talep etti.
Yargıç Umut İnan, yeni başlayan soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak için zanlının, 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner582

banner608

banner628

banner474