banner564

Ödü koptu

Akademisyen Gülten Baytaş’ın evine giren hırsız, önce ağzını kapatıp, boğazına kesici dayadı, ardından 100 TL’sini alıp kaçtı

Ödü koptu
banner598

Hüseyin ÇİÇEK

 

   Gazimağusa’nın Gülseren Bölgesinde ikamet eden ve Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olan Gülten Baytaş, dün sabah derin uykuda iken, beklemediği bir üzücü olayla yüzleşti.

   Sabah 02.30 raddelerinde eve giren hırsızın ayak sesini duyunca uyanan Gülten Baytaş’ın ağzını kapayan hırsız,  boğazına da kesici bir cisim dayadı. Baytaş, hırsızın bu yaptıkları karşısında sesini çıkaramadı.

   Paranın yerini soran hırsız, daha sonra Baytaş’ın 100 TL’sini alarak kayıplara karıştı.

   Aslen Karamanlı olan ve DAÜ’de öğretmenlik yapan Gülten Baytaş, yaşadıklarını polise anlattı ve hırsızın yakalanmasını istedi. Polis, geniş çaplı bir operasyon başlattı.

 

Vatandaşlar tepkili

   Olay bölgesine giden Diyalog muhabiri, Gülten Baytaş’ın yaşadığı şokun etkisinde olduğunu öğrendi. Komşular ise, son zamanlarda hırsızlık olaylarının tırmanışa geçtiğini belirterek, bu duruma tepki gösterdiler.

   “Artık kapı ve pencereleri de kırarak, korkusuzca evlerimize giriyorlar” diyen bir vatandaş, polisin gece devriyelerini artırmasını önerdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2014, 01:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner582

banner471

banner628

banner474