banner564

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kıbrıs Türk Devleti yakında Tanınacaktır!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. yıldönümü nedeniyle açıklamalarda bulundu.

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kıbrıs Türk Devleti yakında Tanınacaktır!
banner598

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli,  Kıbrıs’ın yalnızca bir ada olmadığını, Türk milletinin varoluş anıtı olduğunu vurguladı.

Bahçeli, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. yıldönümünde Kıbrıs Türk halkıyla kucaklaşmanın milli bir heyecan yarattığını belirtti. “Kıbrıs Türklüğünün zulümden kurtuluş gününde soydaşlarımızla birlikte olmaktan şahsım adına büyük bir memnuniyet duyduğumu açıklamak boynumun borcudur. Kıbrıs Türk milletinin kardeşlik anıtıdır” diye konuştu.

Kıbrıs’ın bölgenin kilit taşı olduğunu ifade eden Bahçeli, Kıbrıs Türklüğünün egemenlik haklarını yok sayan tacizlerin bitmediğini söyledi. “Kıbrıs’ta barış tesisinden ödü kopanlar vardır ve bunların oyunları kesintisiz şekilde sahne almakta. Girit’te ne yapıldı ise Kıbrıs’ta da aynısı planlandı. 50 yıl önceki Türkiye müdahalesi olmasa Gazze’deki felaketlerin aynısı ile karşılaşılırdı” dedi.

Bahçeli, bebeklere, kadınlara ve soydaşlara yapılan saldırıları unutmadıklarını belirterek, “Askeri çıkarma, Kıbrıs Türklerinin hürriyetini, can ve mal güvenliğini esas almıştır. Yakıp yıkan EOKA çetelerine karşı Türkler gelerek soydaşlarına hayat vermiştir. Osmanlı şamarı yüzlerine inmiştir” dedi.
Kıbrıs Türk Devleti’nin Tanınması GerekiyorSon olarak Bahçeli, Kıbrıs Türk Devleti’nin tanınmasının şart olduğunu vurguladı. “Kıbrıs Türk Devleti, günü ve saati geldiğinde dünya çapında tanınacaktır. Başkaca alternatif kalmamıştır” diye ekledi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Doğru Söz
Doğru Söz - 2 ay Önce

Biz anıt manıt olmayı değil, çağ demokratik lâyık medeni sosyal bir hukuk devleti olmayı tercih ediyoruz. Adının da fazla bir önemi da yok.

Öz
Öz - 2 ay Önce

Rumlardan sonra, en fazla Kıbrıslı Türkü kimler katletti?

Doğru Söz
Doğru Söz - 2 ay Önce

Türk Millet aç, Dünyanın cehaletinden ve gericiliğinden korktuğu geri ülkelerin mülteci yurdu olsu. Ülkesi cehaletin işgali altında, ülkede cehalet yönetimi uygulanıyor, o yüzden oara pul oldu, bu da halâ daha milliyetci havasında. Senin milliyetciliğin bu kadar! O yüzden demişler ki " cahil bir dostun olacağına, akıllı bir düşmanın olsu.". Biz Kıbrıs Türkleri Türkiyeden tam da bu yüzden korkuyoruz. Cehaletten ve gericilikten.

Hasan Nuri
Hasan Nuri - 2 ay Önce

Sayın Bahçeli KKTC tanınacaktır diyor !
Tanınmaya doğru Sayın Bahçeli önde Kıbrıslı Türkler arkada 41 yıl daha yola devam !!

Doğru Söz
Doğru Söz - 2 ay Önce

Bahceli ülkü ocakları eski başkanı Sinan Ateş cinayetinin aydınlanması için caba harcayan 154 Siyasi, gazeteci, akademisyen ve hukukcuyu tehdit eden hastalıklı bir zihniyetin başı. Türkiye maalesef. Maalesef bu.

Vatandaş.
Vatandaş. - 2 ay Önce

Devletler insanını elektriksiz bırakmaz .

Mehmet
Mehmet - 2 ay Önce

Ülkeyi 50 yıl geriye taşıdınız halâ birşeyler konuşuyorsunuz sahneyi terk edin artik

MİYESTANİ GRAVİS
MİYESTANİ GRAVİS - 2 ay Önce

KIBRIS,'TAN ELLERİNİ DERHAL ÇEKSİNLER.MAKSAT BAYRAĞI DEĞİŞTİRİP İSRAİL'İ MUTLU ETMEK.TCYİ BATIRANLAR BURAYI DA BATIRDI...


SIRADAKİ HABER

banner582

banner471

banner628

banner473