banner564

‘Kırmızı ışık’ operasyonu

Sabah 03.30’da Lefkoşa’nın en işlek caddesinde satışa hazır 28 paket uyuşturucuyla yakalanan Nijeryalı Samson’un suç ortağı aranıyor

‘Kırmızı ışık’ operasyonu
banner598

Lefkoşa’da gerçekleştirilen Kırmızı Işık Operasyonunda 40 gram uyuşturucu ele geçirilirken, 25 yaşındaki Nijerya uyruklu Nathaniel Samson tutuklandı.
Seyir halindeki araçta ele geçirilen 40 gram uyuşturucunun 28 ayrı paket halinde satışa hazır olduğu açıklandı.
Hakkında, “uyuşturucu madde alma, verme ve tasarrufu” suçlarından soruşturma başlatılan Samson dün mahkemeye çıkarıldı.
Narkotik Şubede görevli polis memuru mahkemede olguları aktardı. 
Polis, 13 Ağustos 2024 tarihinde saat 03. 30 sıralarında Lefkoşa’da Bedrettin Demirel Caddesinde seyir halinde olan zanlının durdurulup, aracında arama yapıldığını söyledi. Polis, Cürümleri Önleme Şubesi ekipleri tarafından yapılan aramada aracın yolcu koltuğunun altında satışa hazır 28 ayrı pakette toplam 40 gram hintkeneviri türü uyuşturucu madde ele geçirilerek, zanlının suçüstü hali gereği tutuklandığını söyledi.
Polis, zanlının itiraf içerikli gönüllü ifade verdiğini belirtti. Ele geçirilen maddenin analize, sarılı olduğu paketlerin ise parmak izi incelemesine gönderileceğini kaydeden polis, aranan bir şahıs olduğunu da söyleyerek, zanlının soruşturma amaçlı 3 gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti.
Talebi değerlendiren mahkeme, zanlının 3 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2024, 10:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
UMIT TOSUN
UMIT TOSUN - 1 ay Önce

Bunlarin gecim kaynagi bu . Butun gun uyusturucu satiyorlar,luks arabalarda dolasiyorlar ama bu paranin kaynagi hic sorulmuyor .Bunlar her yerde ayni isi yapiyorlar. Artik temizleyin.

SIRADAKİ HABER

banner582

banner608

banner628

banner473