banner564

İhbar ele verdi

Metehan’da 10 gram Metamfetamin’le yakalanan Ahmet Çelebi sorgulanıyor

İhbar ele verdi
banner598

Lefkoşa’da bulunan Metehan Sınır Kapısında uyuşturucu maddeyle yakalanan Ahmet Çelebi dün sabah mahkemeye çıkarıldı. Zanlının araçla değil yaya olarak Güney Kıbrıs’tan geldiği  ve sınır kapısında Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü Ekipleri tarafından yakalandığı belirtildi
Zanlının üzerinde 10 gram Metamfetamin bulunduğu açıklandı.
Polis memuru,  Ahmet Çelebi’nin “Methamfetamine ithal ve tasarruf” suçundan tutuklandığını söyledi. Polis memuru, zanlının 7 Eylül 2024 tarihinde, saat 18.45 sıralarında, Metehan Sınır Kapısında, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü Ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucu Güney Kıbrıs bölgesinden gelip yaya olarak KKTC’ye giriş yaparken yakalandığını açıkladı. 
Polis,  Ahmet Çelebi'nin tasarrufunda yaklaşık 10 gram ağırlığında metamfetamin türü uyuşturucu madde bulunarak emare olarak alındığını belirtti. 
Polis memuru, zanlının suçüstü tutuklandığını, soruşturmanın yeni başladığını ve ele geçirilen maddelerin tahlile gönderileceğini belirterek, 3 gün ek süre istedi.
Mahkeme hakkında “Methamfetamine ithal ve tasarruf” suçundan soruşturma yürütülen zanlının ilk etapta 3 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner582

banner471

banner628

banner474