banner564

İçti, efelendi

Balkona çıkıp ateş etmeye başlayan Mehmetali Oğur Garip komşularını korkuttu

İçti, efelendi
banner598

Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’nın Cambulat Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde korku dolu anlar yaşandı. Aşırı alkol etkisiyle av tüfeğini alarak evinin balkonuna çıkan 67 yaşındaki Mehmet Ali Oğur Garip, ikinci kattan sokağa doğru gelişi güzel 3 el ateş etti. Sokakta bulunan komşular büyük panik yaşarken,olay polise bildirildi. Olayda şans eseri yaralanan olmazken, polis eve saklanan zanlının teslim olması için uzun süre ikna etmeye çalıştı.  Zanlı daha sonra evden dışarı çıkarak, polise teslim oldu. 
Olay yerinde inceleme yapıldı
Elde edilen bilgilere göre; olay dün saat 19.00 sıralarında Canbulat Mahallesi’nde, Baflılar bölgesi olarak da bilinen Gazi Baf Caddesi üzerinde meydana geldi.  
Bölgedeki iki katlı evde yaşayan zanlı, balkona çıkıp tüfekle havaya 3 kez ateş açtı. Paniğe kapılan komşular silah sesini duyunca zanlıya tepki gösterdi. Bu sırada Garip, tüfeği komşularına doğrulttu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri, eve saklanan zanlının teslim olması için uzun süre ikna etmeye çalıştı.  Zanlı daha sonra evden dışarı çıkarak, polise teslim oldu. Şans eseri yaralanan olmazken, polis olayda kullanılan av tüfeğini ve boş fişekleri emare olarak aldı. Zanlının alkol etkisi altında böyle bir suç işlediği öne sürülürken, polisin soruşturma başlattığı belirtildi. Polis tarafından gözaltına alınan zanlı, Gazimağusa Polis Müdürlüğü hücrelerine yerleştirildi. Zanlı bugün mahkemeye çıkarılacak.

YORUM EKLE
YORUMLAR
JOSE MAURO
JOSE MAURO - 3 ay Önce

VAY HAYVAN VAY

SIRADAKİ HABER

banner582

banner608

banner628

banner474