banner564

Gücümüz artıyor

Gazimağusa İlçe Binası'nda düzenlenen törenle 110 kişi UBP saflarına katıldı, Üstel duyduğu memnuniyeti dile getirdi

Gücümüz artıyor
banner598

Gazimağusa İlçe Binası'nda düzenlenen törenle 110 kişi UBP saflarına katıldı. Törende konuşan Başbakan ve UBP Genel Başkanı Ünal Üstel, “Üstel, Sağladığımız istikrar hem devletin hem UBP’nin gücünü artırıyor” dedi.
 Ulusal Birlik Partisi Gazimağusa İlçe Binası'nda önceki akşam düzenlenen törenle  110 kişi Ulusal Birlik Partisi saflarına katıldı.
Katılım töreninde UBP Genel Başkanı ve Başbakan Ünal Üstel’e, Eşi Zerrin Üstel, UBP Genel Sekreteri Oğuzhan Hasipoğlu, Gazi Mağusa İlçe Başkanı Nahit Öncü, Maliye Bakanı Özdemir Berova, İçişleri Bakanı Dursun Oğuz, Sağlık Bakanı Hakan Dinçyürek, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hüseyin Çavuş eşlik etti.
Törende bir konuşma yapan Üstel, “Ulusal Birlik Partisi’ne yeni katılan kardeşlerime aramıza hoş geldiniz diyorum. Çok güzel bir gelişme yaşıyoruz. Partimize yeni bir heyecan katıyoruz. Gazimağusa İlçemizin heyecanını paylaşıyoruz.  Açıkça söyleyebiliriz ki; sağladığımız istikrar sayesinde hem devletimiz güçleniyor hem UBP’nin gücü artıyor” şeklinde konuştu. “Hükümete geldiğimiz günden itibaren hep halkımıza şunu söyledik, biz konuştuklarını yapan bir partinin mensuplarıyız” ifadelerini kullanan Üstel, “ Bugüne kadar hayat bulan tüm büyük projelerde UBP’nin mührü vardır. Turizmi lokomotif sektör yapan, ülkeyi eğitim adasına dönüştüren UBP’dir.  Halk UBP’nin çalıştığını görmektedir. Halkın takdiri ile UBP her geçen gün çığ gibi büyümektedir” dedi.

“Türkiye Rumlara da barışı getirdi”
20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı kutlamalarında bir kez daha Anavatan Türkiye’nin güçlü desteğini gördüklerini belirten Üstel, şunları söyledi:
“Anavatan Türkiye Cumhuriyeti 20 Temmuz 1974’de Kıbrıs’a gelerek Mutlu Barış Harekatı’nı gerçekleştirdi ve barışı sağladı. Türkiye bu barışı sadece bize getirmedi Rumlara da barışı getirdi.
Bizler 50. Yılımızda Barış ve Özgürlük Bayramımızı kutlarken Rumlar da diğer taraftan Yunanistan ile birlikte savunma antlaşması yapıyor. Rum’un zihniyeti hiç değişmemiş aynı zihniyette devam etmektedir. Ekonomimize darbe vurmak için yabancıların ülkemizden mal alımını engellemeye çalışmaktadır. Zihniyet dün ne ise bugün da aynıdır yarın da öyle olacaktır. O yüzden hükümet olarak bizim hedefimiz halkımızın refahını sağlamaktır. Buna göre çalışmalarımıza devam edeceğiz. O yüzden bizler de bu duruma takılmayacağız ülkemize iş yapmaya devam edeceğiz. Çalışacağız ülke ekonomisini ileriye götüreceğiz.”
Öte yandan Başbakan Ünal Üstel  köy ziyaretleri çerçevesinde Alaniçi Yıldırım, Akova, Mormenekşe, Yeniboğaziçi, Tuzla,Mutluyaka köylerini ziyaret ederek vatandaşlar ve partililer ile bir araya geldi.
Ünal, Mormenekşe köyünde parti meclisi emekli müdürü Hilmi Öztemiz’in doğum gününü kutladı.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 2 ay Önce

Dili çarpa çarpa konuşan bu Mandirgalı adamın konuştuğunu kim anlar acaba merak ederim..Bir söylediği diğerini tutmaz zavallının...

Utanın
Utanın - 2 ay Önce

Bir de gücümüz artıyor diye konusurlar halk ne olacak kimin omuru

SIRADAKİ HABER

banner582

banner608

banner628

banner474