banner564

EL-SEN EYLEMİ BİR HAFTA ASKIYA ALINDI

El-Sen bu sabah itibarı ile gideceğini açıkladığı eylemi 1 hafta askıya aldığını duyurdu. Kıb-Tek yönetiminin sorunların çözümü için cumaya kadar süre istediğini açıklayan El-Sen, tüm amirliklere de iş güvenliğinin en üst seviyeye çıkması için KIB-Tek yönetimince talimat verildiğini söyledi.

EL-SEN EYLEMİ BİR HAFTA ASKIYA ALINDI
banner598

Bu sabah itibarı ile eylem kararı açıklayan Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası Başkanı Ahmet Tuğcu bu sabah Kıb-Tek yönetim kurulu ile bir görüşme gerçekleştirdiklerini ve görüşme neticesinde yönetim kurulu kararı ile eylemi 1 hafta askıya alma kararı aldıklarını açıkladı.

Diyalog’a açıklamalarda bulunan El-Sen Başkanı Ahmet Tuğcu, “Vatandaşın mağdur olmaması için eylemi 1 ahfta askıya alma kararı aldık” dedi. Tuğcu, şu anda Teknecik elektrik santralinde 8 numaralı santralde 4 yıldır devam eden bir arzıa olduğunu ve bunun bakım onarımının bu süreçte yapılmamasının halka ciddi mağduriyet yaşatacağını da ifade ederek, sabah kıb-tek yönetiminin kendilerinden sorunların çözümü için 1 hafta süre istediğini kaydetti.

KIB-TEK İŞ GÜVENLİĞİNİ EN ÜST SEVİYEYE ÇIKARIYOR

Tuğcu ayrıca kıb-tek yönetiminin tüm amirliklere iş güvenliğinin maksimum düzeyde olması için yazılı talimat yolladığını da söyleyerek, “Eylem gerekçelerinin başında gelen iş güvenliği önlemleri konusunda adım atıldı. KIB-Tek yönetimi en üst seviyeye çıkarılması talimatını verdi” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2024, 12:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkish Power
Turkish Power - 2 ay Önce

Calismaya niyeti olmayan 60 li yillarin demode cakma solcu muhalefeti cagdisi anlayis sahibi necdet calp ve chp kopyasi elsen ci proleterya yahu aklina pislik sacan teknecigi kapatip Turkiyeden hat gunes ruzgar enerjisi neden gelmiyor size ihtiyac kalmayacagi icin olabilir mi surdurulemez bir yapinin pesindesiniz

SIRADAKİ HABER

banner582

banner608

banner628

banner474