banner564

Edip: Kolumuz kanadımız kırıldı

Beyarmudu, eski belediye başkanı Hüseyin Beyar’a ağlıyor

Edip: Kolumuz  kanadımız kırıldı
banner598

Beyarmudu eski belediye Başkanı  Hüseyin Beyar’ın, dün İstanbul’da hayatını kaybetmesi özelde Beyarmudu’nu, genelde ise KKTC’yi büyük üzüntüye boğdu.

Diyalog’a konuşan Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip, çok büyük acı ve şok içinde olduklarını ifade ederek, “Bölgemiz için büyük kayıp” dedi.

Beyar’ın, 10 gündür İstanbul’da olduğunu ifade eden Edip, “Sağlığı yerindeydi, edindiğim bilgiye göre dün saat 12.00’de midesine kelepçe taktırmak için bir ameliyata girdi,  maalefes ameliyat sırasında kalp krizi geçirmiş, saat 15.00 gibi rahmetli oldu. Bizim için, bölge için büyük kayıp” diye konuştu.

 

“Benim için bir abi idi”

Beyar ile 1994 yılından beri beraber çalıştığını kendisi için bir abi olduğunu belirten İlker Edip, “Biryerde benim kolum kanadım kırıldı. Bölge halkı olarak şok olduk, ama yapacak bir şey yok, Allah rahmet eylesin. Acımız çok büyük, söyleyecek bir şey bulamıyorum” dedi.

Hüseyin Beyar’ın kardeşlerinden birinin ABD’de olduğunu kaydeden Edip, cenazenin muhtemelen yarın veya Cuma günü Beyarmudu’nda  toprağa verileceğini söyledi.

  

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2014, 07:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner582

banner608

banner628

banner474