banner564

Çok adaylı bir seçim

UBP Genel Başkanı Ünal Üstel’in adaylığını açıklamasıyla gözler 21 Eylül 2024’te yapılacak kurultaya çevrilirken,  eski bakanlardan Hasan Taçoy, daha önce açıkladığı gibi yarışa katılacağını söyledi.

Çok adaylı bir seçim
banner598

Taçoy, “Daha önce açıklamıştım, kesinlikle adayım. Parti tabanından olumlu yaklaşımlar alıyorum. Daha önce kurultayda aday olmuştum, iyi oy almıştım. Bu kurultayda daha iyi oy alacağım” dedi.
Yine eski bakanlardan Kutlu Evren de aday olacağını açıkladı. 
Evren, “Ulusal Birlik Partisi genel başkanlığı için aday olacağım. Kararımı resmi olarak ilerleyen günlerde açıklayacağım. UBP bir bütündür, birçok aday ismi söyleniyor. Kısmet, bakalım göreceğiz” ifadelerini kullandı.
Bankacılık sektöründe deneyimli isim Dr. Ahmet Melih Karavelioğlu da aday olacağını doğrularken,  Ekonomi ve Enerji Bakanı Olgun Amcaoğlu’nun da kurultay hazırlığı yaptığı ve ilerleyen günlerde resmi açıklama yapacağı bilgisi elde edildi.  
UBP eski genel başkanı Faiz Sucuoğlu ise adaylığı konusunda herhangi bir açıklama yapmadı.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Doğru Söz
Doğru Söz - 2 ay Önce

34 sene kamuda çalıştım. 5-6 kez de Hasan Taşoy ile toplantı yaptık. Hasan Taşoy'un kişiliği kadar midemi bulandıran bir siyasi ile tanışmadım. Tüm canlı ve cansız varlıklarım üzerine yemin ederim.

Cok komik
Cok komik - 2 ay Önce

Bunlar ne anlar da adaylik koydu hepsi koltuk sevdasi halkı soymaya devam

SIRADAKİ HABER

banner582

banner471

banner628

banner473