banner564

‘Çizgimiz belli’ 

Cumhurbaşkanı Erdoğan “Mavi Vatan'ımıza sahip çıkma noktasında en küçük bir geri adım atmayacağız, Türkiye'nin ve Kıbrıs Türklerinin hakkını sonuna kadar savunacağız” dedi

‘Çizgimiz belli’ 
banner598

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Anavatanımızın ayrılmaz bir parçası olan Mavi Vatan'ımıza sahip çıkma noktasında en küçük bir geri adım atmayacağız." dedi.
Erdoğan, AK Parti Konferans Salonu'nda düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmada,  “Anavatanımızın ayrılmaz bir parçası olan Mavi Vatan'ımıza sahip çıkma noktasında en küçük bir geri adım atmayacağız. Türkiye'nin ve Kıbrıs Türklerinin hakkını sonuna kadar savunmaya devam edeceğiz." açıklamasında bulundu.
Erdoğan, "Bizim çizgimiz, karakterimiz bellidir. Biz, başına vurunca ekmeği alınan bir ülke değiliz." dedi.
"Biz, 2200 yıldan fazla devlet geleneği olan, devlet aklı olan bir milletiz." diyen Erdoğan, hadiselere bakarken başkaları gibi sadece 50-100 yıllık birikimle değil, binlerce yıllık köklü tecrübenin merceğinden bakıldığını, planların buna göre şekillendirildiğini, hazırlıkların buna göre yapıldığını, hamlelerin buna göre tayin edildiğini belirtti.
Erdoğan, şöyle devam etti:
"Bizim çizgimiz, karakterimiz bellidir. Biz, başına vurunca ekmeği alınan bir ülke değiliz. Tarihimizin hiç bir döneminde de böyle olmadık. Ne başkalarının hakkına el uzatırız ne birilerine hakkımızı yedirtiriz. Kardeşlerimizi de en zor günlerinde yalnız ve çaresiz bırakmayız. Uluslararası hukuk çerçevesinde Libya'da bunu yaptık. 30 yıllık işgalin ardından Karabağ'da bunu yaptık. Suriye'den topraklarımıza saldırı olduğunda bunu yaptık. Irak'taki bölücü terör yuvalarına karşı bunu yaptık. Hakkımıza sahip çıktık. Kardeşlerimize sahip çıktık. Bekamıza sahip çıktık. Tehditler karşısında ülkemizin ve milletimizin güvenliğini garantiye aldık. Gerilimi körükleyen değil, bölgesinde ve ötesinde barışı, istikrarı, sükuneti savunan taraf olduk."

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan Nuri
Hasan Nuri - 2 ay Önce

İSRAİLE NE ZAMAN GİRİYORUZ SATIN BAŞKAN !!

Öz
Öz - 2 ay Önce

İyi de Trump başka şeyler söylüyor. Papazı vermeyeceklerini söylediler. Ekonomilerini mahvederim dedim aldım.Dağlık Karabağ için de Azerbaycan devlet yetkilileri, başka devlet yoktu diyorlar.

Hasan Nuri
Hasan Nuri - 2 ay Önce

Sayın Powerless bey , Ürdün ‘ Saudi Arabia ve Mısır’ın bırakın İsrail’e girebilmelerini onların ABD’ye danışmadan tuvalete girmeleri bile mümkün değildir !!

Doğru Söz
Doğru Söz - 2 ay Önce

Senin hangi çizgin belli? Seni gınamamak lâzım. Balıksın sen. Hatta Balık burcunun tam aynasısın sen.

Turkish Power
Turkish Power - 2 ay Önce

Israile girmenin Turkiyeye ne faydasi var urdun misir arabistan falan bir girsin de biz sonra yetisiriz

Doğru Söz
Doğru Söz @Turkish Power - 2 ay Önce

"Ürdün, Mısır, Suudi Arabistan bir girsin da biz sonra yetişiriz" diyenin POWER'ini sikeyim. Utan da o ismi kullanma. Kara cahil.

Turkish Power
Turkish Power - 2 ay Önce

Mr muhipyan o zaman biz girmiyoruz ....

Doğru Söz
Doğru Söz @Turkish Power - 2 ay Önce

Sen gerçekten de " powerless turkish" sin.

SIRADAKİ HABER

banner582

banner471

banner628

banner474